Neler Yeni

Cloud 2 mi steelseries arctis 3 mü

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Ben hiç memnun değilim 7.1 evet ama iyi değil( bu arada uygulamasından 7.1 bölgelerini ayarlıyon ama pek bir şey değişmiyor) kasıntı bir ses alamadım bir valorantta nereden geliyor anlaşılmıyor hiç güzel değil.
hocam yanlış bir bilgin var oda şu. zaten fps oyunlarında 7,1 kullanılmıyor. pro oyuncular v.s dahil ben çok araştırdım. 7,1 hiç bir kulaklığın gaming olarak söylüyorum hepsi aynı. 7,1 kullanmayacaksın. ama ses kartı var onu kullanacaksın fakat 7,1 aktif etmeyeceksin. 7,1 müzik belki film. ona bile gerek yokta işte.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
hocam yanlış bir bilgin var oda şu. zaten fps oyunlarında 7,1 kullanılmıyor. pro oyuncular v.s dahil ben çok araştırdım. 7,1 hiç bir kulaklığın gaming olarak söylüyorum hepsi aynı. 7,1 kullanmayacaksın. ama ses kartı var onu kullanacaksın fakat 7,1 aktif etmeyeceksin. 7,1 müzik belki film. ona bile gerek yokta işte.
Hocam her ses aynı yerden gelirse diğer yerlerden gelen adamı nasıl anlayacaksın adam üstabutta ses veriyor ben koridor anlıyorum b trabzanı kullanarak a yolu tutuyorum adam a içine girmiş kuruyor oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam her ses aynı yerden gelirse diğer yerlerden gelen adamı nasıl anlayacaksın adam üstabutta ses veriyor ben koridor anlıyorum b trabzanı kullanarak a yolu tutuyorum adam a içine girmiş kuruyor oluyor
Ama 6 yıl önce 50 tl ye aldığım phlips marka dandiribok kulaklıkta böyle olmuyordu ts adresine hilesin diye gelenler oldu. Mantıken daha pahali bi kulaklıkta uçmam lazım belkide ben eskisi kadar iyi pb oynayamıyorumdur.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama 6 yıl önce 50 TL ye aldığım phlips marka dandiribok kulaklıkta böyle olmuyordu ts adresine hilesin diye gelenler oldu. Mantıken daha pahali bi kulaklıkta uçmam lazım belkide ben eskisi kadar iyi pb oynayamıyorumdur.
hocam 7,1 kullanmazsan düzgün gelir. 7,1 zaten fps oyunlarında kullanılmıyor. ses kartını kullan ama 7,1 açma. herkes öyle kullanıyor. prolar bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,538
Üyeler
161,081
Son üye
tatlılimon
Top Bottom