Neler Yeni

Cloud 2 mi steelseries arctis 3 mü

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Yazdığınız mesajdan bir şey anlayamadım fakat çok iyi bir kulaklık neden memnun değilsiniz?
Harbiden böyle diyince sanki dünyanın en berbat kulaklığı gibi oldu. Çok merak ediyorum ne diyicek.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
niye ne sıkıntısı var?
Ben hiç memnun değilim 7.1 evet ama iyi değil( bu arada uygulamasından 7.1 bölgelerini ayarlıyon ama pek bir şey değişmiyor) kasıntı bir ses alamadım bir valorantta nereden geliyor anlaşılmıyor hiç güzel değil.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Ben hiç memnun değilim 7.1 evet ama iyi değil( bu arada uygulamasından 7.1 bölgelerini ayarlıyon ama pek bir şey değişmiyor) kasıntı bir ses alamadım bir valorantta nereden geliyor anlaşılmıyor hiç güzel değil.
abartıyorsun bence onu anlarsın kulaklık rahat mı?

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Yazdığınız mesajdan bir şey anlayamadım fakat çok iyi bir kulaklık neden memnun değilsiniz?
Hocam 7.1 ikaliteli değil valorantta nereden adam geliyor anlayamıyorum ugulamada ses bölgelerini ayarlıyorsun oyunda ses duyamıyorsun.ses yüksekliği güzel ama bir sea var hangi tarafta belli değil.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hocam 7.1 ikaliteli değil valorantta nereden adam geliyor anlayamıyorum ugulamada ses bölgelerini ayarlıyorsun oyunda ses duyamıyorsun.ses yüksekliği güzel ama bir sea var hangi tarafta belli değil.
Mono açık olmasın ?

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Harbiden böyle diyince sanki dünyanın en berbat kulaklığı gibi oldu. Çok merak ediyorum ne diyicek.
Yok en berbadı değl ama ben illalah ettim onu alacağıma game power alsaydım belki daha mutluydum
Mesaj otomatik birleştirildi:

olabilir bak stereo kulaklıkla zaten anlıyorsun
Sanmıyorum uygulamada stero yazıyordu

Yok en berbadı değl ama ben illalah ettim onu alacağıma game power alsaydım belki daha mutluydum

Valorant ayarlarındada

Sir Cem T-oker

80+ Gold

Valorant ayarlarındada
Windows tuşuna basıp mono ses yazsana. Açıksa kapa

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

Valorant ayarlarındada
Ben jamesdonkey 711 kullanıyorum oyunda nerden geldiklerini anlayabiliyorum ama pedler kulaklarımı kaşındırıyor razer blackshark v2 7.1'e geçicem yakında ben memnun kalacağımı düşünüyorum. Geldikten sonra düşüncelerimi aktarırım.

Son düzenleme:
Top Bottom