cloud 2 ve arctis 5

Yiğithan

80+
Reaksiyon skoru
37
Güzel ses kasmak için ve mikrofon kalitesi için ilk amaç ses kasmak cloud 2 mi alıyım arctis 5 mi

İlk amaç ses kasmaksa kesinlikle Cloud ll. Ancak anakartınız nedir?

Bu arada Arctis 5 diyecek olanlar kulaklık nedir bilmiyorlardır.

Güzel ses kasmak için ve mikrofon kalitesi için ilk amaç ses kasmak cloud 2 mi alıyım arctis 5 mi
Ohh bende tam ikisini düşünüyordum normal şekilde oyun oynarım bakalım cevapları bekliyorum ama arctis 5 e daha yakınım bu ay kyk yatsında alayım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk amaç ses kasmaksa kesinlikle Cloud ll. Ancak anakartınız nedir?

Bu arada Arctis 5 diyecek olanlar kulaklık nedir bilmiyorlardır.
Neden hocam açıklarmısınız.

Ohh bende tam ikisini düşünüyordum normal şekilde oyun oynarım bakalım cevapları bekliyorum ama arctis 5 e daha yakınım bu ay kyk yatsında alayım :)
Arcits serisini alacaksan ses kasma gibi bir beklentin olmasın bu arada. SS in en çöp serisi. Cloud ll ya da Alpha al. Tek olayı tasarım ve konfor Arctis'in. Sesten eser yok kısık bile.

Neden hocam açıklarmısınız.
Buyur kankam. HS serisi bile çok daha iyi. Arctis 3 e 600tl para verip 350tl lik kulaklığı anca geçebilsin hatta Rampage gibi bir markanın Drop Plus modelinden kötü olsun istemem.

Arcits serisini alacaksan ses kasma gibi bir beklentin olmasın bu arada. SS in en çöp serisi. Cloud ll ya da Alpha al. Tek olayı tasarım ve konfor Arctis'in. Sesten eser yok kısık bile.
Bütün yayıncılar ss kullanıyor yani benim takip ettiğim diyelim. Şaşırdım valla o kadar kötümü :) tasarımını çok beğeniyordum kyk yatmasını bekliyordum üzdün.

Buyur kankam. HS serisi bile çok daha iyi. Arctis 3 e 600tl para verip 350tl lik kulaklığı anca geçebilsin hatta Rampage gibi bir markanın Drop Plus modelinden kötü olsun istemem.

Arctis 3 denemişsiniz arctis 5 denedinizmi ? markanın giriş seviye modeli olduğu için kötüdür belki :(

Aynen kanka ses falan aşırı kısık, kalite çok kötü ama çoğu yayıncı bunu tercih ediyor :D.

Bütün yayıncılar ss kullanıyor yani benim takip ettiğim diyelim. Şaşırdım valla o kadar kötümü :) tasarımını çok beğeniyordum kyk yatmasını bekliyordum üzdün.
Kulaklık çok kötü değil fakat o yayıncıların %90ına sponsor zaten steelseries :D

Aynen kanka ses falan aşırı kısık, kalite çok kötü ama çoğu yayıncı bunu tercih ediyor :D.
Pü allah kahretmesin ya hiç girmesem foruma alıcaktım valla :(

Arctis 3 arkadaşım kullanıyor. Aşırı memnun. Kendisi cs'de supreme ve bu kulaklıkla oynuyor. Millet sadece abartıyor.
Hocam benim arkadaşım global ve 200 liralık sony telefon kulaklığıyla oynuyor :)

Pü allah kahretmesin ya hiç girmesem foruma alıcaktım valla :(

Hocam benim arkadaşım global ve 200 liralık sony telefon kulaklığıyla oynuyor :)
ne alicaksin artik o kadar aradayımki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,942
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri