Ohh bende tam ikisini düşünüyordum normal şekilde oyun oynarım bakalım cevapları bekliyorum ama arctis 5 e daha yakınım bu ay kyk yatsında alayımGüzel ses kasmak için ve mikrofon kalitesi için ilk amaç ses kasmak cloud 2 mi alıyım arctis 5 mi
Neden hocam açıklarmısınız.İlk amaç ses kasmaksa kesinlikle Cloud ll. Ancak anakartınız nedir?
Bu arada Arctis 5 diyecek olanlar kulaklık nedir bilmiyorlardır.
Arcits serisini alacaksan ses kasma gibi bir beklentin olmasın bu arada. SS in en çöp serisi. Cloud ll ya da Alpha al. Tek olayı tasarım ve konfor Arctis'in. Sesten eser yok kısık bile.Ohh bende tam ikisini düşünüyordum normal şekilde oyun oynarım bakalım cevapları bekliyorum ama arctis 5 e daha yakınım bu ay kyk yatsında alayım![]()
Buyur kankam. HS serisi bile çok daha iyi. Arctis 3 e 600tl para verip 350tl lik kulaklığı anca geçebilsin hatta Rampage gibi bir markanın Drop Plus modelinden kötü olsun istemem.Ohh bende tam ikisini düşünüyordum normal şekilde oyun oynarım bakalım cevapları bekliyorum ama arctis 5 e daha yakınım bu ay kyk yatsında alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden hocam açıklarmısınız.
donanimarsivi.com
Bütün yayıncılar ss kullanıyor yani benim takip ettiğim diyelim. Şaşırdım valla o kadar kötümüArcits serisini alacaksan ses kasma gibi bir beklentin olmasın bu arada. SS in en çöp serisi. Cloud ll ya da Alpha al. Tek olayı tasarım ve konfor Arctis'in. Sesten eser yok kısık bile.
Arctis 3 denemişsiniz arctis 5 denedinizmi ? markanın giriş seviye modeli olduğu için kötüdür belkiArcits serisini alacaksan ses kasma gibi bir beklentin olmasın bu arada. SS in en çöp serisi. Cloud ll ya da Alpha al. Tek olayı tasarım ve konfor Arctis'in. Sesten eser yok kısık bile.
Buyur kankam. HS serisi bile çok daha iyi. Arctis 3 e 600tl para verip 350tl lik kulaklığı anca geçebilsin hatta Rampage gibi bir markanın Drop Plus modelinden kötü olsun istemem.
[Rehber] Arctis vs HS Serisi
Arkadaşlar kuzenimden aldığım Arctis 3 kulaklığı ile 1 el yoldaş attım ve HS35, HS50 ve HS50 PRO ile karşılaştırıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim Arctis 3 çok ama çok rahat. Yani böyle sanki kulakta durmuyor da kafan boşken ses geliyor. Ama ses kısık. Yani bu kulaklıktan kulaklığa değişmiyormuş...donanimarsivi.com
Aynen kanka ses falan aşırı kısık, kalite çok kötü ama çoğu yayıncı bunu tercih ediyorArcits serisini alacaksan ses kasma gibi bir beklentin olmasın bu arada. SS in en çöp serisi. Cloud ll ya da Alpha al. Tek olayı tasarım ve konfor Arctis'in. Sesten eser yok kısık bile.
Buyur kankam. HS serisi bile çok daha iyi. Arctis 3 e 600tl para verip 350tl lik kulaklığı anca geçebilsin hatta Rampage gibi bir markanın Drop Plus modelinden kötü olsun istemem.
[Rehber] Arctis vs HS Serisi
Arkadaşlar kuzenimden aldığım Arctis 3 kulaklığı ile 1 el yoldaş attım ve HS35, HS50 ve HS50 PRO ile karşılaştırıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim Arctis 3 çok ama çok rahat. Yani böyle sanki kulakta durmuyor da kafan boşken ses geliyor. Ama ses kısık. Yani bu kulaklıktan kulaklığa değişmiyormuş...donanimarsivi.com
Kulaklık çok kötü değil fakat o yayıncıların %90ına sponsor zaten steelseriesBütün yayıncılar ss kullanıyor yani benim takip ettiğim diyelim. Şaşırdım valla o kadar kötümütasarımını çok beğeniyordum kyk yatmasını bekliyordum üzdün.
Arctis 3 arkadaşım kullanıyor. Aşırı memnun. Kendisi cs'de supreme ve bu kulaklıkla oynuyor. Millet sadece abartıyor.Arctis 3 denemişsiniz arctis 5 denedinizmi ? markanın giriş seviye modeli olduğu için kötüdür belki![]()
Pü allah kahretmesin ya hiç girmesem foruma alıcaktım vallaAynen kanka ses falan aşırı kısık, kalite çok kötü ama çoğu yayıncı bunu tercih ediyor.
Hocam benim arkadaşım global ve 200 liralık sony telefon kulaklığıyla oynuyorArctis 3 arkadaşım kullanıyor. Aşırı memnun. Kendisi cs'de supreme ve bu kulaklıkla oynuyor. Millet sadece abartıyor.
ne alicaksin artik o kadar aradayımkiPü allah kahretmesin ya hiç girmesem foruma alıcaktım valla
Hocam benim arkadaşım global ve 200 liralık sony telefon kulaklığıyla oynuyor![]()