- Reaksiyon skoru
- 753
Evvet yine saçma bir kulaklık konusu. Kasım indirimlerinde arctis nova 5 alınır mı ve kaça düşer
Kablolu Cloud 3 den iyi midir nova 5
evet iyi cloud 3 kullanmadımEvvet yine saçma bir kulaklık konusu. Kasım indirimlerinde arctis nova 5 alınır mı ve kaça düşer
evet nova5 daha iyi cloud 3 ten kaça düşeceğini bilmek zor.Evvet yine saçma bir kulaklık konusu. Kasım indirimlerinde arctis nova 5 alınır mı ve kaça düşer
Sarzı ne kadar gidiyor kağıt üzerinde 60 saatevet iyi cloud 3 kullanmadım
daha dün %98 di iki gündür saat 7 den akşam 9 a kadar kullanılıyor %77 oldu tahminimce 3-3.5 gün gidiyor şarjı en azından öyle hiç 3 günün altında bittiğini görmedim en iyi kısmı da 5-15 dakika içinde %100 oluyorSarzı ne kadar gidiyor kağıt üzerinde 60 saat
Arkadaşımdan gamepower fujin kulaklık çaldım (verdi) şuan idare eder indirime kadar para biriktirip nova 5 alıcamAl artık şu kulaklığı
ulan madem 5-15 dakikada doluyor senle oyun girek diyince niye şarjım yok diyordun ökkeşdaha dün %98 di iki gündür saat 7 den akşam 9 a kadar kullanılıyor %77 oldu tahminimce 3-3.5 gün gidiyor şarjı en azından öyle hiç 3 günün altında bittiğini görmedim en iyi kısmı da 5-15 dakika içinde %100 oluyor
Kulaklık kaç yıllıkdaha dün %98 di iki gündür saat 7 den akşam 9 a kadar kullanılıyor %77 oldu tahminimce 3-3.5 gün gidiyor şarjı en azından öyle hiç 3 günün altında bittiğini görmedim en iyi kısmı da 5-15 dakika içinde %100 oluyor
kulaklığın şarj olma süresi abimin yalan üretme süresinden uzunulan madem 5-15 dakikada doluyor senle oyun girek diyince niye şarjım yok diyordun ökkeş
yıllık mıKulaklık kaç yıllık
kulaklığın şarj olma süresi abimin yalan üretme süresinden uzun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yıllık mı![]()
o kulaklık inmiyor kiArkadaşımdan gamepower fujin kulaklık çaldım (verdi) şuan idare eder indirime kadar para biriktirip nova 5 alıcam
Git 2.500TL'ye X1 kulaklık al.Arkadaşımdan gamepower fujin kulaklık çaldım (verdi) şuan idare eder indirime kadar para biriktirip nova 5 alıcam