Edmond_Dantes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,330
Dostlar cloud 3 kulaklığım kendi kablosuyla bilgisayardan şarj etmeye çalıştığımda şarj almıyor. Ne yapmam lazım?
Normalde almadı lazım başka uyan kablo ile denediniz miDostlar cloud 3 kulaklığım kendi kablosuyla bilgisayardan şarj etmeye çalıştığımda şarj almıyor. Ne yapmam lazım?
Henüz denemedim başka kablo ile.Normalde almadı lazım başka uyan kablo ile denediniz mi
Sokete tam oturmadı mı acaba düzgünce bir kontrol edin olmadı uyumlu olan başka kablo ile deneyinHenüz denemedim başka kablo ile.
Ben de anlamadım daha aldım alalı ilk geldiğinde şarj etmiştim sadece bu 2. şarj denemem. Kablo 1 kere kullanıldı yani.
Mailine yazıyorsun dedikleri işlemleri yapıyorsun 1 2 haftaya yenisi evinde oluyor.Dostlar cloud 3 kulaklığım kendi kablosuyla bilgisayardan şarj etmeye çalıştığımda şarj almıyor. Ne yapmam lazım?
Sokete tam oturmadı mı acaba düzgünce bir kontrol edin olmadı uyumlu olan başka kablo ile deneyin
Daha önce bu konuyu açan birinden gördüğümü denedim güç tuşuna basılı tutup restledim cihazı. Şarj alıyor artık. Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.Mailine yazıyorsun dedikleri işlemleri yapıyorsun 1 2 haftaya yenisi evinde oluyor.
Bunu yapmadan başka kablo dene