Cloud 3 wireless artıları eksileri alınır mı? o fiyata yardımcı olabilirmisiniz

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
cloud 3 wireless almayı düşünüyorum bıktım artık kablolu kulaklıkların dolaşmasından bu almayı düşündüğüm kulaklık nasıl o fiayata daha iyileri varmı bilgisi olan yazabilirmi birde bu cloud 3 wireless alınca ayar falan mı gerekiyor öyle bir şey dendide o konudada yardımıc olursanız sevinirim bütçe en fazla 5 k

En son 4k bandındaydı al geç.Ayar gerekiyor.Kendim kullanıyorum.Hs80 den gectigim icin ses seviyesi epey fark vardi fakat cloud 3 un sesi yine de yeterli

En son 4k bandındaydı al geç.Ayar gerekiyor.Kendim kullanıyorum.Hs80 den gectigim icin ses seviyesi epey fark vardi fakat cloud 3 un sesi yine de yeterli
hocam iyibir ayar nasıl yapıldığı youtube da falan varmı kendim mi denemem gerekiyor birde mikrofon da önemli benim için mikrofonu nasıl

Ortalamanın üstü fakat cok iyi denilmez bence.Kulaklıği alınca ses ayari icin yardımcı oluruz
hocam son bi soru kutunun içinden kumaş pedler çıkıyormu ayrı olarak mı alıyım onları deri sevmiyorum terletiyo

"""

Hayır çıkmıyor ve mikrofon için pop-filter'da çıkmıyor. Fiyatına göre kabul edilebilir
tamamdır kral sağoalsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortalamanın üstü fakat cok iyi denilmez bence.Kulaklıği alınca ses ayari icin yardımcı oluruz
kral bide herkesd cloud 2 yi övüyolar cloud 3 ün ses seviyesi tatmin edici falan değil diyolar oyuncuyum bayada oyun oynarım hangisini önerirsin sen 3 ve 2 den

4k fiyat içinde daha iyisi yok denebilir.
Rekabetçi oyunlardaki performansı, eqolayzer tepkisi, daha hafif olması, malzeme kalitesi, pil ömrü, mikrofon kalitesi gibi etkenler alınır kılıyor. Yazıldığı gibi; ek ped çıkmaması, kablolu ve bluetooth kullanım desteklememesi, baz hâlinde normalin altında performans sergilemesi, oyuncu kulaklığı olmasının yanı sıra kendi içinde de müzik performansının çok daha geride olması (doğal olarak) eksi veya eksik denebilir.
Yazılımından güncelleme yapıldığında ses kalitesinde artış olduğunu belirten de var ayrıca mikrofon (giriş sekmesi) ayarlarında biçim kısmının '1 kanal, 16 bit, 32000 Hz' yapılması da performansa etki edebilir. Sonar GG yazılımıyla eqolayzer ayarı yapılabilir. Pedler çıktığından dolayı yurt dışından ayrı ped de temin edilebilir. Belki de dakikalar içinde sürecek uğraş için çok daha iyi hâle gelir kısacası.

4k fiyat içinde daha iyisi yok denebilir.
Rekabetçi oyunlardaki performansı, eqolayzer tepkisi, daha hafif olması, malzeme kalitesi, pil ömrü, mikrofon kalitesi gibi etkenler alınır kılıyor. Yazıldığı gibi; ek ped çıkmaması, kablolu ve bluetooth kullanım desteklememesi, baz hâlinde normalin altında performans sergilemesi, oyuncu kulaklığı olmasının yanı sıra kendi içinde de müzik performansının çok daha geride olması (doğal olarak) eksi veya eksik denebilir.
Yazılımından güncelleme yapıldığında ses kalitesinde artış olduğunu belirten de var ayrıca mikrofon (giriş sekmesi) ayarlarında biçim kısmının '1 kanal, 16 bit, 32000 Hz' yapılması da performansa etki edebilir. Sonar GG yazılımıyla eqolayzer ayarı yapılabilir. Pedler çıktığından dolayı yurt dışından ayrı ped de temin edilebilir. Belki de dakikalar içinde sürecek uğraş için çok daha iyi hâle gelir kısacası.
hocam birazdhaa biriktirip geçrekten iyi bir kulaklık hs80 mi alsam diye düşünmüyo değilim ekolayzer ayarları yapınca ses bozuluyo diyolar gibi gibi birçok sıkıntı diyolar

hocam birazdhaa biriktirip geçrekten iyi bir kulaklık hs80 mi alsam diye düşünmüyo değilim ekolayzer ayarları yapınca ses bozuluyo diyolar gibi gibi birçok sıkıntı diyolar
Her kulağın duyacağı ses farklı, yapılacak ayara göre ayarın kendisinden ötürü ses bozuk gibi gelebilir (çünkü memnun etmeyebilir) ancak uğraşıldığında doğru profil bulunabilir. 25-27 saat pil ömrü (sabit mikrofon) kabulse HS80 Wireless da tercih edilebilir. En azından canlı deneyimde telefona USB-C dongle takılarak az çok fikir edinilebilir Cloud 3 Wireless hakkında.

tamamdır kral sağoalsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral bide herkesd cloud 2 yi övüyolar cloud 3 ün ses seviyesi tatmin edici falan değil diyolar oyuncuyum bayada oyun oynarım hangisini önerirsin sen 3 ve 2 den
Cloud 2 deneyimledim fakat kullanmayalı baya olduğu için bir şey diyemeyeceğim.Fakat cloud 3 wireless ortalamanın üstü fakat çokta üst segment olmayan bir kulaklık diyebilirim.Pişman etmez merak etmeyin.Bu fiyat bandında en iyi wireless kulaklık

Baz halde valoda ses kasılmıyor mesela ama dolby accesi indirdim 40 tl tek seferlik ücret. Şuan müthiş cloud 2 ile ses farkı kalmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,403
Üyeler
184,783
Son üye
Salih006
Geri