Cloud 3 wireless vs cloud 2 wireless vs barracuda x

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
158
bu üç kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım artıları ve eksileri olarak yazabilecek varsa çok sevinirim.

bu üç kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım artıları ve eksileri olarak yazabilecek varsa çok sevinirim.
c3 wireless
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cloud serisini alınmasını önermiyorum hp ye geçti kalite yere çakıldı bende kıngstona ait model var c2 nin ağırlığı var kalitesini hissettiriyor yeni hp üretimi c2 kulaklıkları elime alıyorum rampage in kulaklıkları daha kaliteli hissiyat veriyor

c3 wireless

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Ama cloud 3'te anlamadığım tutarsız ses dağıtımı diyor. Diğerlerine nazaran ne kadar kötüdür?

Uygunsuz davranış
@I'm GANDALF komik mi hıyar fanboyluk yapmaya gerek yok olanı söylüyorum internet kafelere git bakayım hp üretimi olan c2 lere plastik kısımları çatlak olmayan varmı yada sallayınca dandiklik hissiyatını dibine kadar yaşatmayan

c3 wireless

elimde ztn Cloud 2 var 2 sene önce aldım taş gibi şimdi ki Hp ler 1 sene zor dayanıyor

@I'm GANDALF komik mi hıyar fanboyluk yapmaya gerek yok olanı söylüyorum internet kafelere git bakayım hp üretimi olan c2 lere plastik kısımları çatlak olmayan varmı yada sallayınca dandiklik hissiyatını dibine kadar yaşatmayan

elimde ztn Cloud 2 var 2 sene önce aldım taş gibi şimdi ki Hp ler 1 sene zor dayanıyor
Peki bana c3 den iyi o fiyat bandında bir kulaklık söyler misin?

Son düzenleme:
Peki ban c3 den iyi o fiyat bandında bir kulaklık söyler misin?
ben kulaklık önermeye gelmedim Cloud serisinin yere çakılışını yazmaya geldim arkadaş istediğini alır ben uyarıyorum sonra menteşesi kırıldı çatladı garantiye yolladım kullanıcı hatası dediler diye ağlamaması için söylüyorum alır almaz ben karışmam kalitesi yerlerde olduğunu söylüyorum on numara markaydı keşke Hp ye vermeselerdi güzelim markayı

ben kulaklık önermeye gelmedim Cloud serisinin yere çakılışını yazmaya geldim arkadaş istediğini alır ben uyarıyorum sonra menteşesi kırıldı çatladı garantiye yolladım kullanıcı hatası dediler diye ağlamaması için söylüyorum alır almaz ben karışmam kalitesi yerlerde olduğunu söylüyorum on numara markaydı keşke Hp ye vermeselerdi güzelim markayı
hp ye vermeseler daha iyi olacağı doğru ama o fiyat bandında iyi kulaklık yok ve cloud 3 o kadarda dayanıksız değil ve ses kalitesi fps oyunları için gerçekten çok iyi ama müzik vs. için çok daha iyileri var yani sadece hp ye sattıldı diye hyperx markası öldü denilemez hala piyasaya çıkan ürünleri güzel ayrıca bana göre hp cloud 3 kingston cloud 2 ve hp cloud 3 > hp cloud 2

Kullanımdan kullanıma değişir bence o ya. Bende de HP modeli var C2'nin. 1 senedir kullanıyorum bir sorunu çiziği bile yok. Arkadaşımda Kingston modeli var onun ses kalitesi biraz daha iyi geldi bana sadece. Normal kullanıcılar için devasa farklar olacağını sanmıyorum.

internet kafede sağlam olan bir şey varmı ki?

demek istediğim oraya giden insanlar o eşyaları yerden yere vuruyorlar kırılmaması için full metal flan olması lazım o durumda bile içinde ki malzeme parçalanıyor.

Kullanımdan kullanıma değişir bence o ya. Bende de HP modeli var C2'nin. 1 senedir kullanıyorum bir sorunu çiziği bile yok. Arkadaşımda Kingston modeli var onun ses kalitesi biraz daha iyi geldi bana sadece. Normal kullanıcılar için devasa farklar olacağını sanmıyorum.

demek istediğim oraya giden insanlar o eşyaları yerden yere vuruyorlar kırılmaması için full metal flan olması lazım o durumda bile içinde ki malzeme parçalanıyor.
Hocam sizce c3 wireless mı? barracuda x mi? Arada 1k fiyat farkı var.

1 1.5 sene oluyor en son gittiğimde Adana'da Gökkuşağı var bilgisayar bölümüne gitmiştim URF oynamak için. Blackshark'ın mikrofonunu ısırarak koparmışlardı diş izi duruyordu üzerinde. Kulağıma bile takmadım :D.

Hocam sizce c3 wireless mı? barracuda x mi? Arada 1k fiyat farkı var.
c3 wireless ve logitech g pro x arasında bir seçim yap derim baracuda x i direk unut

1 1.5 sene oluyor en son gittiğimde Adana'da Gökkuşağı var bilgisayar bölümüne gitmiştim URF oynamak için. Blackshark'ın mikrofonunu ısırarak koparmışlardı diş izi duruyordu üzerinde. Kulağıma bile takmadım :D.
hocam ben kendi kulaklığımı götürüyorum artık internet kafeye gidiceksem oradaki hijyen bana fazla :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,859
Üyeler
194,704
Son üye
guvencgrkn22
Geri