2200 verip kablo ile uğraşacağına kablosuz daha mantıklı gibi2222 tl ye hepsiburada dan kablolu mu alsam yoksa 3400 e kablosuz mediamark dan mı kararsız kaldım. 3400 bir kulaklık için çok yüksek geliyor.
3400 kablosuz + nays kullan. ben 5k'ya aldım gram üzülmüyorum sonuna kadar hakediyor fiyatını. çünki gerçekten bu kulaklığın rakibi olan kulaklıkların fiyatı 6-7k.2222 tl ye hepsiburada dan kablolu mu alsam yoksa 3400 e kablosuz mediamark dan mı kararsız kaldım. 3400 bir kulaklık için çok yüksek geliyor.
hocam baktım da şimdi mediamarkt bakiyesi diyor naysda. sadece mediamarkt da mı kullanabiliyorum bunu ? eğer öyleyse taksitli alacağım.3400 kablosuz + nays kullan. ben 5k'ya aldım gram üzülmüyorum sonuna kadar hakediyor fiyatını. çünki gerçekten bu kulaklığın rakibi olan kulaklıkların fiyatı 6-7k.
hs80 kullanmadım ama hs80'in bu kulaklıktan daha iyi olduğunu sanmıyorum. dip fiyat bu kulaklık için. gerçi ne kadar dip desek daha da düşüyor ama bol stokdan ötürü. stoklar azalınca 6k civarı olur bu kulaklık.3500 e alınır mı?biraz daha koyup hs80 mi alayım sizce?
https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/mediamarkthocam baktım da şimdi mediamarkt bakiyesi diyor naysda. sadece mediamarkt da mı kullanabiliyorum bunu ? eğer öyleyse taksitli alacağım.
Cloud 3 kullanıyorum tavsiye ederim3500 e alınır mı?biraz daha koyup hs80 mi alayım sizce?
Siyahını aldım şimdi, mağazadan gidip alicam yarınCloud 3 kullanıyorum tavsiye ederim