aynı problem bende de vardı, kulaklığın padleri çok ince, daha kalın ve bir tık büyük bir pad aldım şuan aşırı rahatım tavsiye ederim.Kafası büyük olanlar yeltenmesin. Ben cloud 2 core aldım 1-2 saat sonra canım acıyor. Boyutları aynı.
aynı problem bende de vardı, kulaklığın padleri çok ince, daha kalın ve bir tık büyük bir pad aldım şuan aşırı rahatım tavsiye ederim.Kafası büyük olanlar yeltenmesin. Ben cloud 2 core aldım 1-2 saat sonra canım acıyor. Boyutları aynı.
kulaklığı açabildiğim kadar açıp arasına 2 tane çok sert kırlent koydum. Kulaklık 40cm açık kaldı. 3 gün beklettim. 1 gram açılmamış namussuzben kullandıkça rahatladı baya haberin olsun
hocam çarem siz olabilirsiniz. Hangi padi aldınız link atar mısınızaynı problem bende de vardı, kulaklığın padleri çok ince, daha kalın ve bir tık büyük bir pad aldım şuan aşırı rahatım tavsiye ederim.
acil pad linki kumaşsa hele yazlık süper olraynı problem bende de vardı, kulaklığın padleri çok ince, daha kalın ve bir tık büyük bir pad aldım şuan aşırı rahatım tavsiye ederim.
Kafam büyük 60 cm civariKafası büyük olanlar yeltenmesin. Ben cloud 2 core aldım 1-2 saat sonra canım acıyor. Boyutları aynı.
Çevresel hesaplamak tam doğru olmayabilir. X Y Z eksenini 3 boyutlu olarak düşünürsek X ekseninin genişliğini esas almak gerekir diye düşünüyorum. Benim kafam sağa ve sola doğru daha geniş yapıda sanırım. Benim de giydiğim kaskın da 62-63 cm olması lazımKafam büyük 60 cm civariagri hissetmedim cloud 2 core wireless ile.
hocam padi alalı uzun zaman oldu, eski kulaklığım olan rog strix 300ün padleri bana tam oluyordu, onun padinin aynısını alıp taktım, kulaklığa 1 tık büyük geliyor fakat kulaklığın dişleri iyi olduğu için tam oturuyor kullanırken çıkma olmuyor, şuan uygun fiyata piyasada yok ama ben yine de linkini atıyım, bu tarzda başka bir pad de olur büyük ihtimal.kulaklığı açabildiğim kadar açıp arasına 2 tane çok sert kırlent koydum. Kulaklık 40cm açık kaldı. 3 gün beklettim. 1 gram açılmamış namussuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam çarem siz olabilirsiniz. Hangi padi aldınız link atar mısınız
kral şuan logitech pro x varda kablosuza geçmek istiyorum güncel olarak bunu düşündüm ama kararsızım
Cloud2 kablolu kullandım baya güzel ses veriyordu cloud3'ten de aynı sesi bekledim de tam veremedi maalesef
Cloud 2 den iyi olamaz mikrofon hariç elbettealınır mı beyler ya cs2 oynayan arada film müzik felan cs2 için hakkını verir mi cidden bazıları ses az felan yazmış emın olamadım
hocam ben de aktif olarak cloud 2 kablolu kullanıyorum ama nasıl olur da cloud 3'ün cloud 2 den daha kötü ses kasma durumu olabilir? cloud 3 kablosuz alayım diyorum ama cloud 3, cloud 2den çok daha az ses veriyor diyorlar bu doğru mu peki?pro x
cloud 2 kablolu
cloud 2 kablosuz
cloud 3 kablolu
bunları kullandım, şuan cloud 2 kablosuzu aktif olarak kullanıyorum. Ses kasmak istiyorsan cloud 2 kablolu, müzik film için pro x, ses çok kasmayacağım oyun, müzik ve film için ise cloud 3 diyebilirim.
En iyi ses kasacağın bunların arasında cloud 2'dir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen cloud 2 daha güzel ses kasmada, cloud 3 sesi daha tok müzikte falan daha iyi, ayrıca mic de çok iyi ama ses kasacaksan cloud 2 kablolu
Wireless'tan kaynaklı olabilir, bir de cloud3 kablolu kullanan birini bulup sormak lazımhocam ben de aktif olarak cloud 2 kablolu kullanıyorum ama nasıl olur da cloud 3'ün cloud 2 den daha kötü ses kasma durumu olabilir? cloud 3 kablosuz alayım diyorum ama cloud 3, cloud 2den çok daha az ses veriyor diyorlar bu doğru mu peki?
çok güzel fiyat ama çok şikayet var gibi bu kulaklığa bir türlü cesaret edemedim daha pahalıya nova 5 aldım.
hocam ben de aktif olarak cloud 2 kablolu kullanıyorum ama nasıl olur da cloud 3'ün cloud 2 den daha kötü ses kasma durumu olabilir? cloud 3 kablosuz alayım diyorum ama cloud 3, cloud 2den çok daha az ses veriyor diyorlar bu doğru mu peki?