Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Hyperx Cloud III Wireless 3750 TL 🔥

Batou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batu KUTLU
Kafası büyük olanlar yeltenmesin. Ben cloud 2 core aldım 1-2 saat sonra canım acıyor. Boyutları aynı.
aynı problem bende de vardı, kulaklığın padleri çok ince, daha kalın ve bir tık büyük bir pad aldım şuan aşırı rahatım tavsiye ederim.

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
AuF
ben kullandıkça rahatladı baya haberin olsun
kulaklığı açabildiğim kadar açıp arasına 2 tane çok sert kırlent koydum. Kulaklık 40cm açık kaldı. 3 gün beklettim. 1 gram açılmamış namussuz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı problem bende de vardı, kulaklığın padleri çok ince, daha kalın ve bir tık büyük bir pad aldım şuan aşırı rahatım tavsiye ederim.
hocam çarem siz olabilirsiniz. Hangi padi aldınız link atar mısınız

gunesss

80+
acil pad linki kumaşsa hele yazlık süper olr

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
AuF
Kafam büyük 60 cm civari 😄 agri hissetmedim cloud 2 core wireless ile.
Çevresel hesaplamak tam doğru olmayabilir. X Y Z eksenini 3 boyutlu olarak düşünürsek X ekseninin genişliğini esas almak gerekir diye düşünüyorum. Benim kafam sağa ve sola doğru daha geniş yapıda sanırım. Benim de giydiğim kaskın da 62-63 cm olması lazım :D

Batou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batu KUTLU
kulaklığı açabildiğim kadar açıp arasına 2 tane çok sert kırlent koydum. Kulaklık 40cm açık kaldı. 3 gün beklettim. 1 gram açılmamış namussuz :D

hocam çarem siz olabilirsiniz. Hangi padi aldınız link atar mısınız
hocam padi alalı uzun zaman oldu, eski kulaklığım olan rog strix 300ün padleri bana tam oluyordu, onun padinin aynısını alıp taktım, kulaklığa 1 tık büyük geliyor fakat kulaklığın dişleri iyi olduğu için tam oturuyor kullanırken çıkma olmuyor, şuan uygun fiyata piyasada yok ama ben yine de linkini atıyım, bu tarzda başka bir pad de olur büyük ihtimal.
https://www.amazon.com.tr/PUSOKEI-K...+strix+ii+300+pa,electronics,133&sr=1-2-fkmr0

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Y K
kral şuan logitech pro x varda kablosuza geçmek istiyorum güncel olarak bunu düşündüm ama kararsızım

pro x
cloud 2 kablolu
cloud 2 kablosuz
cloud 3 kablolu

bunları kullandım, şuan cloud 2 kablosuzu aktif olarak kullanıyorum. Ses kasmak istiyorsan cloud 2 kablolu, müzik film için pro x, ses çok kasmayacağım oyun, müzik ve film için ise cloud 3 diyebilirim.

En iyi ses kasacağın bunların arasında cloud 2'dir.

Cloud2 kablolu kullandım baya güzel ses veriyordu cloud3'ten de aynı sesi bekledim de tam veremedi maalesef

aynen cloud 2 daha güzel ses kasmada, cloud 3 sesi daha tok müzikte falan daha iyi, ayrıca mic de çok iyi ama ses kasacaksan cloud 2 kablolu

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Burak
alınır mı beyler ya cs2 oynayan arada film müzik felan cs2 için hakkını verir mi cidden bazıları ses az felan yazmış emın olamadım
Cloud 2 den iyi olamaz mikrofon hariç elbette

Cloud 2 kablolu ses kasmada cloud 3 ve bir çok rakibinden çok daha iyi ses kasıp info verdiğinizde hile sanabiliyorlar sizi cloud 3 de maalesef mikrofon hariç ses kasma düşük seviye kalıyor

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
pro x
cloud 2 kablolu
cloud 2 kablosuz
cloud 3 kablolu

bunları kullandım, şuan cloud 2 kablosuzu aktif olarak kullanıyorum. Ses kasmak istiyorsan cloud 2 kablolu, müzik film için pro x, ses çok kasmayacağım oyun, müzik ve film için ise cloud 3 diyebilirim.

En iyi ses kasacağın bunların arasında cloud 2'dir.

aynen cloud 2 daha güzel ses kasmada, cloud 3 sesi daha tok müzikte falan daha iyi, ayrıca mic de çok iyi ama ses kasacaksan cloud 2 kablolu
hocam ben de aktif olarak cloud 2 kablolu kullanıyorum ama nasıl olur da cloud 3'ün cloud 2 den daha kötü ses kasma durumu olabilir? cloud 3 kablosuz alayım diyorum ama cloud 3, cloud 2den çok daha az ses veriyor diyorlar bu doğru mu peki?

Owlore

80+
hocam ben de aktif olarak cloud 2 kablolu kullanıyorum ama nasıl olur da cloud 3'ün cloud 2 den daha kötü ses kasma durumu olabilir? cloud 3 kablosuz alayım diyorum ama cloud 3, cloud 2den çok daha az ses veriyor diyorlar bu doğru mu peki?
Wireless'tan kaynaklı olabilir, bir de cloud3 kablolu kullanan birini bulup sormak lazım

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Y K

yeni model her zaman daha iyi olmayabiliyor, sürekli oynadığım rekabetçi oyunlarda maalesef cloud 3 bende etkisiz kaldı, kablolu cloud 2 efsane benim için. Özellikle kingston üretim olanlar, yani ilk sürümlerin sesi, ses kasma konusunda çok iyi. Ayrıca kablosuz olanların db daha düşük olabiliyor, sürücüleri de sanırım farklı oluyor ki arada ciddi farklar olabiliyor. Dediğim gibi cloud 2 wireless kullanıyorum şuan kötü değil ama bir cloud 2 kablolu değil.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Ramazan kaya
cloud 3 ün sesi baya az , alacaklar dikkat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,709
Üyeler
168,821
Son üye
enes2406
Top Bottom