aynı benimde wirels benimki ama core 2 iadede almazlarKafası büyük olanlar yeltenmesin. Ben cloud 2 core aldım 1-2 saat sonra canım acıyor. Boyutları aynı.
zaten sadece oyun oynayacaklar için öneriliyor. ps5 konusunda bilgim yok ama müzik performansı falan kötü onu diyeyim. bide kafan büyükse şundan yapıyo diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum.Arkadaşlar bu kulaklığı genellikle hikayeli oyunlar için hem ps5 hem pcde kullanılacaksa önerir misiniz?
Her cloud3 indirim konusunda bu kutsal tartışma döner, şöyle bi 20-25k biriktirip bütün kulaklıkları alcaksın. Hepsini deneyip en kafaya yatanı kullanıp diğerlerini iade ediceksin en temiziBu hyperx i hiç anlamadım.
HP satın aldı, artık alınmaz diyenler var.
Çok iyi, kaçırmayın diyenler var.
İyi midir kötü müdür.
Maalesef kulaklık paketi açıldıktan sonra iade edilemiyor.Her cloud3 indirim konusunda bu kutsal tartışma döner, şöyle bi 20-25k biriktirip bütün kulaklıkları alcaksın. Hepsini deneyip en kafaya yatanı kullanıp diğerlerini iade ediceksin en temizi
kanka ayarlar 1 yıl önce verilmiş yorumlarda daha sonra uygulamaya güncelleme gelip düzeldi yazmışlar alsak hala attığın ayarları yapalım mıKafası büyük olan almasın muhabbetini anlayamadım cloud 3 wireless’ta öyle bir sorun yok kesinlikle benim kafam da büyük ama arkadaşın ekstra büyük demekki. Sırasıyla cloud 2 kablolu cloud 2 wireless ve şimdi cloud 3 wireless kullanıyorum son 1 aydır. Uygulamasını indirip güncelleme yaptığınız zaman kulaklık kötüleşiyor sanki ama sonrasında yapmanız gereken ayarları paylaşmışlar ve gerçekten mükemmel oldu bu ayarlar ile alanlar veya hazırda Cloud III Wireless kullananlar lütfen bu ayarları deneyin.
Ayarlar için link.
Şu linkteki ayarlarla kullanıyorum efsane kulaklık bu arada indirimden amazondan 4 küsüre almıştım iyi fiyat kaçırmayın mikrofonu da çok iyi sarjı da çok çok iyi.
kanka ayarlar 1 yıl önce verilmiş yorumlarda daha sonra uygulamaya güncelleme gelip düzeldi yazmışlar alsak hala attığın ayarları yapalım mı