Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

ruaF1912

80+ Bronze
Şuan valo oynuyorum çok iyi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değer ben kenara attım hemen barracuda'yı ses olarak daha iyi kalite olarak daha iyi rahatlık olarak daha iyi valla şarj süresini hesaba katmıyorum bile
teşekkür ederim, Barracuda X yedeğe atıyorum o zaman, barracuda x şuan işimi görüyor ama online oyunlarda ses kasmak bu kulaklık ile büyük çileye dönüşüyor benim için

teşekkür ederim, Barracuda X yedeğe atıyorum o zaman, barracuda x şuan işimi görüyor ama online oyunlarda ses kasmak bu kulaklık ile büyük çileye dönüşüyor benim için
Valla hocam hiç bir ayar yapmadım hyperx'e daha mükemmel ses veriyor Dtsx kurdum aktif ettim ses çok fazla yükseldi geri kaldırdım :D

Bende 5k gözüküyor
akakçe linke tıkla diğer siteler'den bak hocam

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ali Mert Okuducu
Umarım pişman olmam bu kadar para verdiğim için :D

Ekler

• 1732911906854.png
    1732911906854.png
    25.9 KB · Hit: 121

ruaF1912

80+ Bronze
Valla hocam hiç bir ayar yapmadım hyperx'e daha mükemmel ses veriyor Dtsx kurdum aktif ettim ses çok fazla yükseldi geri kaldırdım :D

akakçe linke tıkla diğer siteler'den bak hocam
bir önceki kulaklığım da hyperx cloud stingerdi benim, 2020den beri deri soyulması dışında memnundum, kablosuza terfi edelim dedik, iyi indirime girmiş dedik ama cidden online özellikle fps oyunlarda büyük sıkıntıya sokuyor beni, güle güle kullanın :)

bir önceki kulaklığım da hyperx cloud stingerdi benim, 2020den beri deri soyulması dışında memnundum, kablosuza terfi edelim dedik, iyi indirime girmiş dedik ama cidden online özellikle fps oyunlarda büyük sıkıntıya sokuyor beni, güle güle kullanın :)
Hocam o çok dandik duruyor ya bende almıştım bi ara amazon'dan direk iade ettim bunu karamsarlıkla açtım fakat iyi ki açmışım mükemmel ele alınca direk hissettiriyor kaliteyi teşekkür ederim

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe Taş

ben kaçırdım hocam alcak bütçe yok artık cloud 2 aldım 3.300 e garantisi koruması vb. birde asus tuf h1 modelini aldım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Burak
Ürün alınır mı diyenler cloud 2 kullanmadıysanız alınır neden derseniz ses performansı ve ses kasması cloud 2 den daha alt seviye kalıyor ama mikrofon üst seviye fiyata göre alınabilir bu durumu göz önüne alarak

kagaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kagan
Simdi ben kulakligi aldimda dongle i hep laptopda takili kalsa sorun olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,364
Üyeler
161,844
Son üye
Delpiero01
Top Bottom