Neler Yeni

Çözüldü✓ Cloud II vs Alpha S Hangisi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
1200Tl`ye Alpha S Black buldum, C-II`ler 1400Tl olmuşken fiyatı iyi gibi geldi, kulaklığa da ihtiyacım var. Alsam beni üzer mi, C-II`den farkı nedir, bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ckribrahim reis sen bilirsin nasıldır bu ürün alınır mı?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
1200Tl`ye Alpha S Black buldum, C-II`ler 1400Tl olmuşken fiyatı iyi gibi geldi, kulaklığa da ihtiyacım var. Alsam beni üzer mi, C-II`den farkı nedir, bilgilendirirseniz çok sevinirim.

@Ckribrahim reis sen bilirsin nasıldır bu ürün alınır mı?
İkisi arasında farkı bilmiyorum. Ses kartı vs olabilir muhtemelen.

Suwariba

80+ Silver
Cloud alpha s Cloud 2 nin yenilenmiş hali ve daha iyi diye biliyorum. Youtube da bolca karşılaştırma videoları vardı izleyebilirsiniz. Alpha s in daha pahalı olması lazım aslında ama Cloud 2 nin fiyatı uçmuş.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Alpha S daha iyi model diye biliyorum. Ucuzsa onu al.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar.

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Teşekkürler arkadaşlar.
Hocam bir kaç gün önce amazondan aldım tek kötü yanı chat ve game modu seceneği var discord vb yerlerde chati secersen sesin gelebilmesi için ses kartından oyun sesini kısman gerekıyor. Yada ses kartından chat bölümünü sıfırlayıp. discordun sesinide game kanalından vericeksin.

Stereo kullanacaksan sesi az 7.1 acınca gayet güzel.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir kaç gün önce amazondan aldım tek kötü yanı chat ve game modu seceneği var discord vb yerlerde chati secersen sesin gelebilmesi için ses kartından oyun sesini kısman gerekıyor. Yada ses kartından chat bölümünü sıfırlayıp. discordun sesinide game kanalından vericeksin.

Stereo kullanacaksan sesi az 7.1 acınca gayet güzel.
Bilgiler için teşekkür ederim, böyle bir sorun gerçekten sorun olurdu bana, iyi ki C-II almışım.
Acelem vardı, Media Mark`tan C-II aldım. Alpha S alamadım diye üzülüyordum, üzülmeme gerek yokmuş teşekkür ederim.

Top Bottom