Çözüldü✓ Cloud II vs Alpha S Hangisi

Ou-Sama

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,920
1200Tl`ye Alpha S Black buldum, C-II`ler 1400Tl olmuşken fiyatı iyi gibi geldi, kulaklığa da ihtiyacım var. Alsam beni üzer mi, C-II`den farkı nedir, bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ckribrahim reis sen bilirsin nasıldır bu ürün alınır mı?

1200Tl`ye Alpha S Black buldum, C-II`ler 1400Tl olmuşken fiyatı iyi gibi geldi, kulaklığa da ihtiyacım var. Alsam beni üzer mi, C-II`den farkı nedir, bilgilendirirseniz çok sevinirim.

@Ckribrahim reis sen bilirsin nasıldır bu ürün alınır mı?
İkisi arasında farkı bilmiyorum. Ses kartı vs olabilir muhtemelen.

Cloud alpha s Cloud 2 nin yenilenmiş hali ve daha iyi diye biliyorum. Youtube da bolca karşılaştırma videoları vardı izleyebilirsiniz. Alpha s in daha pahalı olması lazım aslında ama Cloud 2 nin fiyatı uçmuş.

Alpha S daha iyi. Ayrıca NGENIUTY yazılım desteği de var. Cloud II'de ise bu destek yok.

Alpha S daha iyi model diye biliyorum. Ucuzsa onu al.

Teşekkürler arkadaşlar.

Teşekkürler arkadaşlar.
Hocam bir kaç gün önce amazondan aldım tek kötü yanı chat ve game modu seceneği var discord vb yerlerde chati secersen sesin gelebilmesi için ses kartından oyun sesini kısman gerekıyor. Yada ses kartından chat bölümünü sıfırlayıp. discordun sesinide game kanalından vericeksin.

Stereo kullanacaksan sesi az 7.1 acınca gayet güzel.

Hocam bir kaç gün önce amazondan aldım tek kötü yanı chat ve game modu seceneği var discord vb yerlerde chati secersen sesin gelebilmesi için ses kartından oyun sesini kısman gerekıyor. Yada ses kartından chat bölümünü sıfırlayıp. discordun sesinide game kanalından vericeksin.

Stereo kullanacaksan sesi az 7.1 acınca gayet güzel.
Bilgiler için teşekkür ederim, böyle bir sorun gerçekten sorun olurdu bana, iyi ki C-II almışım.
Acelem vardı, Media Mark`tan C-II aldım. Alpha S alamadım diye üzülüyordum, üzülmeme gerek yokmuş teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri