başlığı görünce geldim hocam şuan 2.300TL değerlerinde cloud 2 almak daha mı mantıklıredditten birisinin cevabı
başlığı görünce geldim hocam şuan 2.300TL değerlerinde cloud 2 almak daha mı mantıklıredditten birisinin cevabı
kasımda 1839tl ye düşer beklebaşlığı görünce geldim hocam şuan 2.300TL değerlerinde cloud 2 almak daha mı mantıklı
anladım hocam monitör almayı düşünmüşken yanında bir de kulaklık almayı düşünüyorum ama biraz beklesem sıkıntı olmaz sanırsamkasımda 1839tl ye düşer bekle
Mesaj otomatik birleştirildi:
cloud 2 için diyorum hala en iyisi o
Hocam cs2 oynuyorum en çok. Ama kablosuz kullanan arkadaşlarım var ille kablosuz al diyorlar. arctis nova 1 wireless 2.800 şu an. Sizce o mu buAlınır özellikle CS2 tarzı oyunlar oynuyorsanız
cloud 2Hocam cs2 oynuyorum en çok. Ama kablosuz kullanan arkadaşlarım var ille kablosuz al diyorlar. arctis nova 1 wireless 2.800 şu an. Sizce o mu bu
Hocam sizin dışınızda cloud 2'nin cloud alphadan iyi olduğunu söyleyen yok hem şu an alpha s daha ucuza geliyorken cloud 2 almam. Kablosunun çıkmasının bile çok büyük bir nimet olduğunu söylüyorlar en temel farklardan birisicloud 2
1. Sayfa en aşşağıda bir yazı paylaştım allah aşkına artık beni cloud 2 övüyor sadece diye yorumlamayınHocam sizin dışınızda cloud 2'nin cloud alphadan iyi olduğunu söyleyen yok hem şu an alpha s daha ucuza geliyorken cloud 2 almam. Kablosunun çıkmasının bile çok büyük bir nimet olduğunu söylüyorlar en temel farklardan birisi
Tamamdır hocam teşekkür ederim1. Sayfa en aşşağıda bir yazı paylaştım allah aşkına artık beni cloud 2 övüyor sadece diye yorumlamayın
https://www.epey.com/kulaklik/kingston-hyperx-cloud-ii.htmlTamamdır hocam teşekkür ederim
Evet evet ben de akbank kullanıyorum aklımda 200 tlSipariş verdim, Akbank indirimi ile (Karta 200 TL chip para aktarıldı) 1997 TL ye geldi.
arkadaşlar bu adamın üstüne gitmeyin bu adam bana başka forumda clod 2 ye ikna etti ve aldım aşırı memnuum bu adam cloud 2 fan boyu ama iyiki öyle aldırdı çok memmnunumhttps://www.epey.com/kulaklik/kingston-hyperx-cloud-ii.html
en aşşağıda ki 3 yorumu oku sonra fan boy de lütfen