🔥İndirim HyperX Cloud Alpha S 2197₺

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,114
HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW

IMG_0329.jpegIMG_0330.jpeg

Son düzenleme:
Her ikisi de güzel . çok az farkları var. Uygun olanı alin bence.

cloud 2 daha iyi

Mediamarktta hepsini denedim. Ses kartsız olarak telefondan denediğimde en güzel ses sıralamasını kendimce yaparsam bence en güzel cloud alpha, alpha s ve cloud 2 şeklinde sıralama. Araştırdığıma göre cloud alpha ve s’te çift odacıklı bir hoparlör var. Daha net verilmesini sağlıyor. Cloud alpha s’te cloud alphanın ses kartlısı ve bass seviyesini hava kanallarını açıp kapatarak ayarlayabildiğin bir tuşu var. Ben olsam gene alpha alırdım.

Alpha s te ses karti ve bass hava kanalinartisi varken neden alpha yi tercih ederim dediniz hocam.
Biseyleri kacirmak istemedim
Mediamarktta hepsini denedim. Ses kartsız olarak telefondan denediğimde en güzel ses sıralamasını kendimce yaparsam bence en güzel cloud alpha, alpha s ve cloud 2 şeklinde sıralama. Araştırdığıma göre cloud alpha ve s’te çift odacıklı bir hoparlör var. Daha net verilmesini sağlıyor. Cloud alpha s’te cloud alphanın ses kartlısı ve bass seviyesini hava kanallarını açıp kapatarak ayarlayabildiğin bir tuşu var. Ben olsam gene alpha alırdım.

Alpha s te ses karti ve bass hava kanalinartisi varken neden alpha yi tercih ederim dediniz hocam.
Alpha ve Alpha S ses kartı hariç aynı. Kulaklık yanında gelen ses kartları hiç iyi ses vermiyor aslında, ses yükseldiği için kalite arttı algısı oluyor.

Bitmiş

Stok gelmiş alınır mı sizce 2140 liraya

Alpha ve Alpha S ses kartı hariç aynı. Kulaklık yanında gelen ses kartları hiç iyi ses vermiyor aslında, ses yükseldiği için kalite arttı algısı oluyor.
1 yıla yakın süredir alpha s kullanıyorum ses kartı ses kalitesini bariz arttırıyor. Hava kanalıda gayet iyi, bir kere alıştıktan sonra kapatınca basslar çok hafif geliyor

Son düzenleme:

Hayır. Her ikisine de sahibim ve rahatlıkla Cloud 2 diyebilirim.

Alpha S de harika bir kulaklık ama eğer tekrar zamanım olsaydı bunun yerine neden 2'leri satın alacağıma dair birkaç önemli nokta var.

1. Birlikte verilen USB donanım kilidinden gelen ses düzeyi. Daha katı ses düzenlemesi nedeniyle (HyperX'in kendisi tarafından onaylanmıştır), Alpha S'nin USB donanım kilidinin çok sessiz olduğunu buldum. En yüksek ayarda bile ses çok düşük geldi. Bunun üstesinden gelmek için Cloud 2s'den gelen USB dongle'ı Alpha S kulaklığımla kullanıyorum.
  2. Kaliteyi oluşturun. Alfaların çoğu genel olarak aynı kalitede olsa da, kulak yastıkları aslında Clouds'takinden biraz daha düşük kalitede, özellikle de 1 yıllık kullanımdan sonra bozulmaya başlayan deriden biraz daha düşük bir kaliteye sahip gibi görünüyor.
  3. Alfalarda 'bas güçlendirici' delikler açıkken bile, aslında daha fazla gürültü engelleme ve bas, hisse senedi ve hisse senedine sahip olduğumu fark ettim.
  4. Bir bakıma sorun değil ama eğer biraz seçici olacaksam, Bulut için taşıma çantası kesinlikle daha üstün, çünkü Alpha'larla aldığınız sadece bir bez çantanın aksine rahat bir çanta.
Bazı insanlar buna katılmayabilir ancak bulutları yaklaşık 4 yıl ve alfaları yaklaşık 1 yıl kullandıktan sonra bunlar benim 2 sentimdir. Bu yardımcı olur umarım!
redditten birisinin cevabı

Geri