Ben de 1800 küsürlerde görmüştüm fakat yeni bakmaya başlamıştım o yüzden biraz daha araştırayım derken fiyatlar uçmuş maalesef.Amazonda cloud core 2 wireless 1.500 TL ye düşmüştü 1 2 gün önce keşke kaçırmasaydınız hocam
Anladım hocam. Bence indirim bekleyin bu fiyatlar fazla ara ara indirimlerle birlikte fiyatları düşüyor.Ben de 1800 küsürlerde görmüştüm fakat yeni bakmaya başlamıştım o yüzden biraz daha araştırayım derken fiyatlar uçmuş maalesef.
Hocam dip ses sorunu yaşadınız mı ve mikrofon kalitesi nasıl? Cloud II nin gördüğüm kadarıyla en çok şikayet edilen kısımları bunlar. Şu an 2800 TL bandında olduğundan G Pro X daha yakın geliyor bana mikrofondan dolayı fakat yine eski fiyatına dönerse ben de düşünüyorum.1 ay öncesinde mediamarketten 1800 TL ye hyperx cloud 2 wireless aldım senelerdir kablolu olan modelini kullanıyorum memnunum. Son 1 aydır aralıksız kablosuz modelini kullanmaktayım aşırı memnunum fiyatını hak eden şık kullanışlı ve performansından ödün vermeyen bir kulaklık. Rgb falan takıntın yoksa şık bir görünüş ve kaliteli bir ürün arıyorsan tercih edebileceğin kaliteli bir ürün. Şiddetle tavsiyemdir.
G733 Veya Arctis 7 Bakabilirsin Hocam.Günlerdir kablosuz kulaklık arayışındayım ve en son bu ikisi arasında kaldım. Cloud II fiyatı dolayısıyla daha ilgimi çekiyordu ama fiyatı artmış. Farklı önerilere de açığım. Bütçe: 3000 TL