Neler Yeni

Cloud III wireless vs Nova 7 wireless

Delistron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tolga Timur
Bütçe
7.000
Bir kaç gündür kulaklık arayışı içerisindeyim en son olarak diğerlerini eleyip bu ikisi arasında kaldım. Günlük müzik, video, film, oyun her şey dahil bir şekilde kullanacağım, Cloud III için kesin kararlıydım ancak hakkındaki yorumları okuduğumda kararım değişti. Çoğu kişi sadece oyun odaklı olduğunu film izlerken keyif vermediğini söylediler bu da beni kararsızlık içerisinde bıraktı. Benim gibi bu iki kulaklıktan birini günlük kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ayrıca 5.000-7.000TL gibi bir bütçem var bu bütçede farklı öneriniz varsa onları da alabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ulaş dursun
Nova 7 direkt.Cloud 3 e bulaşma hocam ben bulaştım iade ettim. sıkıntılı bir kulaklık. nova 7 den memnun kalırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nova 7 yi arkadaşımda kullandım her iş için ideal bir kulaklık ayrıca dışarda kullansan da sırıtmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ulaş dursun
Cloud 3 alıp kullanmaya başladığım anda şok geçirdim kulaklığın ses seviyesi inanılmaz düşük. ne ayak sesi kasabiliyosun ne bişey. silah sesleri aşırı yüksek geliyo kulak acıtan cinsten. yazılımı berbat ötesi. mikrofonu o fiyattaki kulaklık için aşırı kötü. youtubeda videosu var bi adam anlatmış her şeyi orda aynı problemleri yaşadım bende. kesinlikle alma aldırtma.

Nova 7den devam.

Delistron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tolga Timur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud 3 alıp kullanmaya başladığım anda şok geçirdim kulaklığın ses seviyesi inanılmaz düşük. ne ayak sesi kasabiliyosun ne bişey. silah sesleri aşırı yüksek geliyo kulak acıtan cinsten. yazılımı berbat ötesi. mikrofonu o fiyattaki kulaklık için aşırı kötü. youtubeda videosu var bi adam anlatmış her şeyi orda aynı problemleri yaşadım bende. kesinlikle alma aldırtma.

Nova 7den devam.
Söylediğin videoya bakacağım önerin için teşekkür ederim.

Top Bottom