CMD'yi yönetici olarak açın ve sırasıyla bu kodları girin:Merhaba arkadaşlar cmd windows yüüzden xbox game pass da birçok sıkıntı çektim internetden 30 TL'ye satılan key lerden alıcam cmd komutu nasıl etkisizleştirilir format atmadan bir yolu varmı?
Xbox Gamepass'de çektiğin sıkıntının "CMD ile etkinleştirilen Windows" olduğuna nereden kanaat getirdin ?Merhaba arkadaşlar cmd windows yüüzden xbox game pass da birçok sıkıntı çektim internetden 30 TL'ye satılan key lerden alıcam cmd komutu nasıl etkisizleştirilir format atmadan bir yolu varmı?
açıkçası fs2020 de crash sorunları vardı ve internetdeki tüm çözümleri denedim ama olmadı aynı sorunu yaşayan birisiyle fs2020 forumunda yazıştık ve bende cmd den windows kurdum dedi onun yerine gidip internetde satınlan key lerden satın alıp sorunu çözdüm dedi benimde kaybedecek birşeyim yok o yüzden denemek istiyorum hem zaten internetdede bazı yerlerde microsoft uygulamalarıyla cmd windowsun iyi çalışmadığı yazıyor.Xbox Gamepass'de çektiğin sıkıntının "CMD ile etkinleştirilen Windows" olduğuna nereden kanaat getirdin ?
Açıkçası nasıl etkisizleştireceğin konusunda fikrim yok ama bilen birini tanıyorum. @keremcnsz24açıkçası fs2020 de crash sorunları vardı ve internetdeki tüm çözümleri denedim ama olmadı aynı sorunu yaşayan birisiyle fs2020 forumunda yazıştık ve bende cmd den windows kurdum dedi onun yerine gidip internetde satınlan key lerden satın alıp sorunu çözdüm dedi benimde kaybedecek birşeyim yok o yüzden denemek istiyorum hem zaten internetdede bazı yerlerde microsoft uygulamalarıyla cmd windowsun iyi çalışmadığı yazıyor.
CMD'yi yönetici olarak açın ve sırasıyla bu kodları girin:Merhaba arkadaşlar cmd windows yüüzden xbox game pass da birçok sıkıntı çektim internetden 30 TL'ye satılan key lerden alıcam cmd komutu nasıl etkisizleştirilir format atmadan bir yolu varmı?
Hocam bir şey sorucam sanırım çalışmadı hala cihaz özelliklerine baktığımda windows pro ve lisans anahtar yazıyorCMD'yi yönetici olarak açın ve sırasıyla bu kodları girin:
Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın, kalkacaktır, "Etkinleştirme" kısmından bakabilirsiniz.
- "slmgr.vbs /upk"
- "slmgr.vbs /cdns"
Kodları yazdığınızda lisans kaldırılır, uyarısını da verir, "slmgr -dli" yazarsanız olmadığını da görürsünüz.Hocam bir şey sorucam sanırım çalışmadı hala cihaz özelliklerine baktığımda windows pro ve lisans anahtar yazıyor
ürün anahtarı bulunamadı diyor herhalde oldu o zaman teşekkür ederim birde bir sorum olacak internetden ucuz key lerde alıcağım aldıktan sonra nereye yazmam gerekiyor cihaz özelliklerine baktığım zaman zaten bir key gözüküyor.Kodları yazdığınızda lisans kaldırılır, uyarısını da verir, "slmgr -dli" yazarsanız olmadığını da görürsünüz.
Aynı şekilde Windows'ta olan "Etkinleştirme" kısmında da etkin olmadığı gözükür, bir hata olmaması gerek.
Evet, silinmiş. Aldığınız lisansı "Etkinleştirme ayarları" kısmındaki ürün anahtarı girme yerine gireceksiniz.ürün anahtarı bulunamadı diyor herhalde oldu o zaman teşekkür ederim birde bir sorum olacak internetden ucuz key lerde alıcağım aldıktan sonra nereye yazmam gerekiyor cihaz özelliklerine baktığım zaman zaten bir key gözüküyor.