Neler Yeni

CMD'den Windows etkinleştirdim zararı var mıdır?

furkist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ozgur furkan
cmdden kodla windows etkinlestirdim zararlı mı zararlıysa normal formatla gecer mi illa temiz format mı atmam lazım

Reav

80+ Silver
Yanlış Bilgilendirme
cmdden kodla windows etkinlestirdim zararlı mı zararlıysa normal formatla gecer mi illa temiz format mı atmam lazım
Hocam ben laptopuma yaptım bilgisayarınızı zombiye çeviriyor orada siz o keyi kullanırken siz sanki bir iş yeri bilgisayarı gibi. sahibi bilgisayarınızı yönetiyor ve sunucuya bağlanıyorsunuz hemen format atın.

furkist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ozgur furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal format atsam olur mu temiz kurulumla mı yapmam lazım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam ben laptopuma yaptım bilgisayarınızı zombiye çeviriyor orada siz o keyi kullanırken siz sanki bir iş yeri bilgisayarı gibi. sahibi bilgisayarınızı yönetiyor ve sunucuya bağlanıyorsunuz hemen format atın.
Olayları abartma seviyem :D

3 yıldır aynı yöntemle kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım

Reav

80+ Silver

furkist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ozgur furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam temiz kurulum sart mı duz format atsam

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kullandığın keye göre değişir. Her keye güvenemezsin
Key ne alaka hocam, key rastgele sayı harfler içeren bi kod

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam düz format diye bir şey yok, windowsun ayarlarından yaptığınız şey sıfırlama oluyor. USB ile yaptığınız format.

Fakat gerek yok.

Reav

80+ Silver
Olayları abartma seviyem :D

3 yıldır aynı yöntemle kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
Zaten sitelerde dolaşan keylerin %80i çoktan kapanmış fake kmspico sunucularına bağlanıyor sonrada zombi bilgisayarınız hayırlı olsun.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Eğer @Kaan ÇABUK arkadaşın attığı rehberdeki gibi yaptıysanız hiçbir sorun olmaz. Format atarak giderilmiyor, defalarca kez temiz kurulum yapmama rağmen Windows'a geldiğim anda direkt orjinal olarak açılıyor sanki kodu yazmışım gibi.

Reav

80+ Silver
Key ne alaka hocam, key rastgele sayı harfler içeren bi kod

Hocam düz format diye bir şey yok, windowsun ayarlarından yaptığınız şey sıfırlama oluyor. USB ile yaptığınız format.

Fakat gerek yok.
İnternette araştırmanı öneririm.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Zaten sitelerde dolaşan keylerin %80i çoktan kapanmış fake kmspico sunucularına bağlanıyor sonrada zombi bilgisayarınız hayırlı olsun.
kmspiconun programı virüs bulaştırıyor sunucusu değil. 3 yıldır ben ve tanıdığım çoğu kişi kullanıyor hiç bir sıkıntı yok. Önceden başka konuda da açıkladım. Aktif olarak oyun oynuyorum, gündelik işler yapıyorum, kodlar yazıyorum oyun yapıyorum hiç bir şey olmuyor.

Eğer @Kaan ÇABUK arkadaşın attığı rehberdeki gibi yaptıysanız hiçbir sorun olmaz. Format atarak giderilmiyor, defalarca kez temiz kurulum yapmama rağmen Windows'a geldiğim anda direkt orjinal olarak açılıyor sanki kodu yazmışım gibi.
Hocam bende her seferinde tekrar istiyor ya, sizinki anakarta işlemiş muhtemelen.

furkist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ozgur furkan
hocam bundan 1 yıl once bi abim cmdden kodlarla yaptırmıstı sıkıntı olur mu o yontemle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,339
Üyeler
166,360
Son üye
srkn201595
Top Bottom