Hocam ben laptopuma yaptım bilgisayarınızı zombiye çeviriyor orada siz o keyi kullanırken siz sanki bir iş yeri bilgisayarı gibi. sahibi bilgisayarınızı yönetiyor ve sunucuya bağlanıyorsunuz hemen format atın.cmdden kodla windows etkinlestirdim zararlı mı zararlıysa normal formatla gecer mi illa temiz format mı atmam lazım
Olayları abartma seviyemHocam ben laptopuma yaptım bilgisayarınızı zombiye çeviriyor orada siz o keyi kullanırken siz sanki bir iş yeri bilgisayarı gibi. sahibi bilgisayarınızı yönetiyor ve sunucuya bağlanıyorsunuz hemen format atın.
Kullandığın keye göre değişir. Her keye güvenemezsinOlayları abartma seviyem
3 yıldır aynı yöntemle kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
hocam temiz kurulum sart mı duz format atsamHocam ben laptopuma yaptım bilgisayarınızı zombiye çeviriyor orada siz o keyi kullanırken siz sanki bir iş yeri bilgisayarı gibi. sahibi bilgisayarınızı yönetiyor ve sunucuya bağlanıyorsunuz hemen format atın.
Key ne alaka hocam, key rastgele sayı harfler içeren bi kodKullandığın keye göre değişir. Her keye güvenemezsin
Hocam düz format diye bir şey yok, windowsun ayarlarından yaptığınız şey sıfırlama oluyor. USB ile yaptığınız format.hocam temiz kurulum sart mı duz format atsam
Zaten sitelerde dolaşan keylerin %80i çoktan kapanmış fake kmspico sunucularına bağlanıyor sonrada zombi bilgisayarınız hayırlı olsun.Olayları abartma seviyem
3 yıldır aynı yöntemle kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
Eğer @Kaan ÇABUK arkadaşın attığı rehberdeki gibi yaptıysanız hiçbir sorun olmaz. Format atarak giderilmiyor, defalarca kez temiz kurulum yapmama rağmen Windows'a geldiğim anda direkt orjinal olarak açılıyor sanki kodu yazmışım gibi.hocam temiz kurulum sart mı duz format atsam
İnternette araştırmanı öneririm.Key ne alaka hocam, key rastgele sayı harfler içeren bi kod
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam düz format diye bir şey yok, windowsun ayarlarından yaptığınız şey sıfırlama oluyor. USB ile yaptığınız format.
Fakat gerek yok.
kmspiconun programı virüs bulaştırıyor sunucusu değil. 3 yıldır ben ve tanıdığım çoğu kişi kullanıyor hiç bir sıkıntı yok. Önceden başka konuda da açıkladım. Aktif olarak oyun oynuyorum, gündelik işler yapıyorum, kodlar yazıyorum oyun yapıyorum hiç bir şey olmuyor.Zaten sitelerde dolaşan keylerin %80i çoktan kapanmış fake kmspico sunucularına bağlanıyor sonrada zombi bilgisayarınız hayırlı olsun.
Hocam bende her seferinde tekrar istiyor ya, sizinki anakarta işlemiş muhtemelen.Eğer @Kaan ÇABUK arkadaşın attığı rehberdeki gibi yaptıysanız hiçbir sorun olmaz. Format atarak giderilmiyor, defalarca kez temiz kurulum yapmama rağmen Windows'a geldiğim anda direkt orjinal olarak açılıyor sanki kodu yazmışım gibi.
hocam bundan 1 yıl once bi abim cmdden kodlarla yaptırmıstı sıkıntı olur mu o yontemleEğer @Kaan ÇABUK arkadaşın attığı rehberdeki gibi yaptıysanız hiçbir sorun olmaz. Format atarak giderilmiyor, defalarca kez temiz kurulum yapmama rağmen Windows'a geldiğim anda direkt orjinal olarak açılıyor sanki kodu yazmışım gibi.
Usbye yazdır kur.hocam temiz kurulum sart mı duz format atsam