🔥İndirim CMF Buds 2 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - 1999 TL

Robius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,109
Nothing ürünlere bayılıyorum ya bilgisayara çok masraf yapmamış olsam telefon kulaklık çekcem de para kalmadı

düz buds 2 yi almıştım sol kulaklık basslarda cızırtı yapıyor iade talep edip bunu mu alsam

düz cmf buds aldım evdekilere aynı paraya buds fe aldım kendime. ikisini de 1000tl ye almıştım. ama cmf buds çok kalitesiz geldi buds fe nin yanında, bunun da tasarımı aynı cmf buds ile kapağı vs ince kalite hissiyatından uzak geldi bana

Bu ürünün bir üst modeli olan 2 Pro'yu kullandım. Gerçekten şahane bir üründü. Kutusundaki tuş çok önemli değildi; zaten bu modelde o tuşu kaldırmışlar ve batarya süresini daha da uzatmışlar. Buna ek olarak, gürültü önleme özelliğini geliştirmişler ve duyarlılık modu gibi yeni modlar eklemişler. Ben bu ürünün iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak n11 adlı sitede maalesef peşin fiyatına taksit gibi bir seçeneğimiz yok. Elimde neredeyse 8 tane kredi kartı olmasına rağmen hiçbirinde peşin fiyatına taksit imkanını göremedim.

Daha önceki Pro modelini kullanmış olmam, ses kalitesinin yüksek kaliteli, gürültü filtrelemesinin harika olduğunu deneyimlemem ve transparan mod özelliğinin (geçirgenlik modunun) çoğu kulaklıktan daha iyi, neredeyse Samsung'un Pro serisi kalitesinde olduğunu bilmem; bu Plus modelinde de aynı özelliklerin daha da geliştirildiğini varsaymam; üstelik 3000 TL civarında satılan bir kulaklığın 1999 TL'ye düşmesi ve ek olarak 250 TL'lik puan ile çok daha düşük bir fiyata edinebilme imkânım nedeniyle, hiç tereddüt etmeden hemen satın aldım.

Pro modelini 2200 gibi bir fiyata almıştım güzel ürün ama birçoğu yönden ürünü sevsem de gözüme batan en kötü olayı ses tekerleğiydi bu modelde düzeltmişler
1757113441242.webp

Pro modelinin görüntüsü

1757113462573.webp

Kutuya bakacak olursak Plus modeli düz Budslardan 1 ve 2'den ve Pro modelinden çok daha hoş durduğu kesin bence.

pro mu daha iyi plus mu birde düz cmf buds ile arasında çok fark varmı

Şimdi neredeyse iki katına yakın bir batarya süresi veriyor ve şarj hızı da çok iyi. Kulaklığın kutusu da güzelleşmiş; oradaki kadran, yani tuş özelliği, çok da önemli değil. Kimse doğru düzgün kullanmıyor zaten. Cebindeyken tuştan tıklayacakmışsın falan filan. . . Ne gerek var? Giderim kulağımın üzerindeki dokunmatik sensörlere tıklayarak parça ileri geri, asistan çağırma gibi özellikleri kullanırım; zaten o özellik hiçbir işime de yaramamıştı. Geçirgenlik özelliği de Samsung Pro serileri kadar başarılıydı. Gerçekten de iyi bir kulaklıktı. Ayrıca, şarj süresi ve batarya ömrü de oldukça tatmin ediciydi. iFourveyn:
pro mu daha iyi plus mu birde düz cmf buds ile arasında çok fark varmPro'nun şarj süresi Plus kadar uzun değil. Ayrıca, Pro'yu kullanırken küçük bir sorunla karşılaştım: kulaklığın içerisindeki diyaframdan çıtırtı geliyordu. Kronik bir sorun ihtimaline karşı ürünü geri göndermiştim. Diyaframından ses gelen tek kişinin ben olduğumu düşünüyorum; zira başka kullanıcılarda böyle bir sorunla karşılaşılmadı. Bana arızalı bir ürün gelmiş olabilir; ancak ses kalitesi inanılmaz iyiydi ve gürültü engellemesi de oldukça başarılıydı. ı

Şimdi neredeyse iki katına yakın bir batarya süresi veriyor ve şarj hızı da çok iyi. Kulaklığın kutusu da güzelleşmiş; oradaki kadran, yani tuş özelliği, çok da önemli değil. Kimse doğru düzgün kullanmıyor zaten. Cebindeyken tuştan tıklayacakmışsın falan filan. . . Ne gerek var? Giderim kulağımın üzerindeki dokunmatik sensörlere tıklayarak parça ileri geri, asistan çağırma gibi özellikleri kullanırım; zaten o özellik hiçbir işime de yaramamıştı. Geçirgenlik özelliği de Samsung Pro serileri kadar başarılıydı. Gerçekten de iyi bir kulaklıktı. Ayrıca, şarj süresi ve batarya ömrü de oldukça tatmin ediciydi. iFourveyn:
pro mu daha iyi plus mu birde düz cmf buds ile arasında çok fark varmPro'nun şarj süresi Plus kadar uzun değil. Ayrıca, Pro'yu kullanırken küçük bir sorunla karşılaştım: kulaklığın içerisindeki diyaframdan çıtırtı geliyordu. Kronik bir sorun ihtimaline karşı ürünü geri göndermiştim. Diyaframından ses gelen tek kişinin ben olduğumu düşünüyorum; zira başka kullanıcılarda böyle bir sorunla karşılaşılmadı. Bana arızalı bir ürün gelmiş olabilir; ancak ses kalitesi inanılmaz iyiydi ve gürültü engellemesi de oldukça başarılıydı. ı
Beyler mic kalitesi nasıl otobuste ya da arabada giderken telefonla konuşmak istiyorum inceleme bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri