Şimdi neredeyse iki katına yakın bir batarya süresi veriyor ve şarj hızı da çok iyi. Kulaklığın kutusu da güzelleşmiş; oradaki kadran, yani tuş özelliği, çok da önemli değil. Kimse doğru düzgün kullanmıyor zaten. Cebindeyken tuştan tıklayacakmışsın falan filan. . . Ne gerek var? Giderim kulağımın üzerindeki dokunmatik sensörlere tıklayarak parça ileri geri, asistan çağırma gibi özellikleri kullanırım; zaten o özellik hiçbir işime de yaramamıştı. Geçirgenlik özelliği de Samsung Pro serileri kadar başarılıydı. Gerçekten de iyi bir kulaklıktı. Ayrıca, şarj süresi ve batarya ömrü de oldukça tatmin ediciydi. iFourveyn:
pro mu daha iyi plus mu birde düz cmf buds ile arasında çok fark varmPro'nun şarj süresi Plus kadar uzun değil. Ayrıca, Pro'yu kullanırken küçük bir sorunla karşılaştım: kulaklığın içerisindeki diyaframdan çıtırtı geliyordu. Kronik bir sorun ihtimaline karşı ürünü geri göndermiştim. Diyaframından ses gelen tek kişinin ben olduğumu düşünüyorum; zira başka kullanıcılarda böyle bir sorunla karşılaşılmadı. Bana arızalı bir ürün gelmiş olabilir; ancak ses kalitesi inanılmaz iyiydi ve gürültü engellemesi de oldukça başarılıydı. ı