Neler Yeni

Yardım Cms18 Oyundan Siyah Ekran

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Arkadaşlar car mechanic simulator oynarken ekran kartı deli gibi ısınıyor 80 derecelere geliyor ve bilgisayar kendini resetliyor.Gta5 pubg felan oynuyorum böyle sorunlar olmuyor bilen varmıdır acaba?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,836
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
DirectX sürümünü kontrol etmeni, eskiyse güncellemeni ve oyunu eski windows sürümlerinde başlatma seçeneğiyle açmanı öneriyorum. Oyun korsan ise uğraşma sorun çözülmez :)

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DirectX sürümünü kontrol etmeni, eskiyse güncellemeni ve oyunu eski windows sürümlerinde başlatma seçeneğiyle açmanı öneriyorum. Oyun korsan ise uğraşma sorun çözülmez :)
Oyun steam versiyonu DirectX ise güncel

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,836
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Oyun steam versiyonu DirectX ise güncel
Eski sürümlerde çalıştırmayı dener misin ? Ve bilgisayar resetliyor demişsin de nasıl reset atıyor yani oynarken mi yoksa açarken mi

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski sürümlerde çalıştırmayı dener misin ? Ve bilgisayar resetliyor demişsin de nasıl reset atıyor yani oynarken mi yoksa açarken mi
Hayır oyunu oynuyorum mesela 10 dakika ekran kartı 80 dereceye gelince fanları son hız çalışıyor tam o sırada bilgisayar siyah ekran olup kapanıyor.Sorun ısınmadan dolayı oluyor ekran kartı msi rx590 ama diğer oyunlarda böyle sorunlar olmuyor

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,836
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hayır oyunu oynuyorum mesela 10 dakika ekran kartı 80 dereceye gelince fanları son hız çalışıyor tam o sırada bilgisayar siyah ekran olup kapanıyor.Sorun ısınmadan dolayı oluyor ekran kartı msi rx590 ama diğer oyunlarda böyle sorunlar olmuyor
Oyunu daha düşük grafiklerde oyna ve fan ayarını kontrol edebiliyorsan en üst düzeyde çalıştırarak oyna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,661
Üyeler
167,693
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom