Oyun steam versiyonu DirectX ise güncelDirectX sürümünü kontrol etmeni, eskiyse güncellemeni ve oyunu eski windows sürümlerinde başlatma seçeneğiyle açmanı öneriyorum. Oyun korsan ise uğraşma sorun çözülmez![]()
Eski sürümlerde çalıştırmayı dener misin ? Ve bilgisayar resetliyor demişsin de nasıl reset atıyor yani oynarken mi yoksa açarken miOyun steam versiyonu DirectX ise güncel
Hayır oyunu oynuyorum mesela 10 dakika ekran kartı 80 dereceye gelince fanları son hız çalışıyor tam o sırada bilgisayar siyah ekran olup kapanıyor.Sorun ısınmadan dolayı oluyor ekran kartı msi rx590 ama diğer oyunlarda böyle sorunlar olmuyorEski sürümlerde çalıştırmayı dener misin ? Ve bilgisayar resetliyor demişsin de nasıl reset atıyor yani oynarken mi yoksa açarken mi
Oyunu daha düşük grafiklerde oyna ve fan ayarını kontrol edebiliyorsan en üst düzeyde çalıştırarak oynaHayır oyunu oynuyorum mesela 10 dakika ekran kartı 80 dereceye gelince fanları son hız çalışıyor tam o sırada bilgisayar siyah ekran olup kapanıyor.Sorun ısınmadan dolayı oluyor ekran kartı msi rx590 ama diğer oyunlarda böyle sorunlar olmuyor