Neler Yeni

🔥İndirim Coca Cola 6x250ML 95TL🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Semih Nas
Mide asidi ile colayı bir tutan birisi ile dalga geçmekten başka bir şey yapamam
doğru mide asidi coladan daha güçlüydü kusura bakma okulda senin gibiler dersleri asınca böyle uğraşıyoruz işte

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
doğru mide asidi coladan daha güçlüydü kusura bakma okulda senin gibiler dersleri asınca böyle uğraşıyoruz işte
yotube shorts bilgisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

mide asidin senin boğazından geçiyorsa bişey diyemem

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Semih Nas

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Evet telefonum iPhone, arabam VW, anakartım asus, ekran kartım msi.... diye sayar giderim. Kim neyde iyiyse onun ürününü alırım tüketici olarak elzem olmadıkça da seri değiştirmem. Ama sizin aradığınızı size vermedim sanırım. Değil mi?
Yok hocam herkesin kendi görüşü kendi kararı, ama siz sırf birisi boykot ürün kullanıyor diye kötü davranırsanız hoş olmaz, bende mesela savaş olmasın istiyorum ama zaten zor durumdayız, mevcut koşullardaki halimizdende kısarsak iyice çekilmez olacak hayatımız. İlk önce kendi ülkemizdeki insanlarla, sorunlarla ilgilenelim. Benim zoruma giden birbirimize durduk yerde düşman olmamız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom