SencerSof
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 297
Mide asidi ile colayı bir tutan birisi ile dalga geçmekten başka bir şey yapamamlafının arkasında durmayacaksan dalga geçer gibi yazı da yazma kardeşim
Mide asidi ile colayı bir tutan birisi ile dalga geçmekten başka bir şey yapamamlafının arkasında durmayacaksan dalga geçer gibi yazı da yazma kardeşim
doğru mide asidi coladan daha güçlüydü kusura bakma okulda senin gibiler dersleri asınca böyle uğraşıyoruz işteMide asidi ile colayı bir tutan birisi ile dalga geçmekten başka bir şey yapamam
yotube shorts bilgisidoğru mide asidi coladan daha güçlüydü kusura bakma okulda senin gibiler dersleri asınca böyle uğraşıyoruz işte
mide asidin senin boğazından geçiyorsa bişey diyememdoğru mide asidi coladan daha güçlüydü kusura bakma okulda senin gibiler dersleri asınca böyle uğraşıyoruz işte
tamam haklısınyotube shorts bilgisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mide asidin senin boğazından geçiyorsa bişey diyemem
tatlandırıcı ve koruyucu... basan yerli markalardan mı bahsediyorsunİçmiyorum ben, yerli marka için.
coca cola da yok mu?tamam haklısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tatlandırıcı ve koruyucu... basan yerli markalardan mı bahsediyorsun
aradaki farkı anlatmasam bile anlarlar açıklama yapmayacağım sende biliyorsuncoca cola da yok mu?
Yok hocam herkesin kendi görüşü kendi kararı, ama siz sırf birisi boykot ürün kullanıyor diye kötü davranırsanız hoş olmaz, bende mesela savaş olmasın istiyorum ama zaten zor durumdayız, mevcut koşullardaki halimizdende kısarsak iyice çekilmez olacak hayatımız. İlk önce kendi ülkemizdeki insanlarla, sorunlarla ilgilenelim. Benim zoruma giden birbirimize durduk yerde düşman olmamız.Evet telefonum iPhone, arabam VW, anakartım asus, ekran kartım msi.... diye sayar giderim. Kim neyde iyiyse onun ürününü alırım tüketici olarak elzem olmadıkça da seri değiştirmem. Ama sizin aradığınızı size vermedim sanırım. Değil mi?