🔥İndirim Coca Cola 6x250ML 95TL🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hangi kolanın daha sağlıklı olduğunu mu tartışıyorsunuz. Arkadaşlar coca cola ya para verip içi rahat içecekler içsin. Ben de alternatifleri tercih ederim. Meysu nun ki gayet başarılıydı.

Sürekli malum ürünlerin reklamını yapmak için forumu kullanıyordu cezayı yedi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apple ile Coca Cola sizce aynı düşünceler ile mi hareket ediyor? Mesela sizle ben aynı ülkede 2 farklı firma açsak her düşüncemiz aynıymış gibi mi kabullenilmeli? Merak ediyorum bu düşüncelere nasıl vardınız?
Hisse sahipleri aynı gördüğüm kadarıyla, bu da hisse sahiplerinin insafına kalmış demektir. Ayrıca firmalar bu tarz durumlarda kâr hedefine bakmazlar mı? Politikaya girmezler satışları etkileyeceğinden dolayı ve tarafsız şekilde devam ederler.

Sürekli malum ürünlerin reklamını yapmak için forumu kullanıyordu cezayı yedi :)

Apple ile Coca Cola sizce aynı düşünceler ile mi hareket ediyor? Mesela sizle ben aynı ülkede 2 farklı firma açsak her düşüncemiz aynıymış gibi mi kabullenilmeli? Merak ediyorum bu düşüncelere nasıl vardınız?
Sanırım Iphone kullanıyorsun hocam. Yanlış mı tahmin ettim?

Yav boykot yapmıyorsunuz bari kendinizi düşünün be asit bildiğiniz asit neyini içiyorsunuz bunun pası söküyor plastiği eritiyor bu nasıl bi tellaki aklım almıyor

Sanırım Iphone kullanıyorsun hocam. Yanlış mı tahmin ettim?
Evet telefonum iPhone, arabam VW, anakartım asus, ekran kartım msi.... diye sayar giderim. Kim neyde iyiyse onun ürününü alırım tüketici olarak elzem olmadıkça da seri değiştirmem. Ama sizin aradığınızı size vermedim sanırım. Değil mi?

Evet telefonum iPhone, arabam VW, anakartım asus, ekran kartım msi.... diye sayar giderim. Kim neyde iyiyse onun ürününü alırım tüketici olarak elzem olmadıkça da seri değiştirmem. Ama sizin aradığınızı size vermedim sanırım. Değil mi?
Of fenasın qardeşim yaqıyorsun eridim.

Amma zenginmişsin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909