Neler Yeni

🔥İndirim Coca Cola 6x250ML 95TL🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Yunus Kocabay
Hangi kolanın daha sağlıklı olduğunu mu tartışıyorsunuz. Arkadaşlar coca cola ya para verip içi rahat içecekler içsin. Ben de alternatifleri tercih ederim. Meysu nun ki gayet başarılıydı.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Sürekli malum ürünlerin reklamını yapmak için forumu kullanıyordu cezayı yedi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apple ile Coca Cola sizce aynı düşünceler ile mi hareket ediyor? Mesela sizle ben aynı ülkede 2 farklı firma açsak her düşüncemiz aynıymış gibi mi kabullenilmeli? Merak ediyorum bu düşüncelere nasıl vardınız?
Hisse sahipleri aynı gördüğüm kadarıyla, bu da hisse sahiplerinin insafına kalmış demektir. Ayrıca firmalar bu tarz durumlarda kâr hedefine bakmazlar mı? Politikaya girmezler satışları etkileyeceğinden dolayı ve tarafsız şekilde devam ederler.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Sürekli malum ürünlerin reklamını yapmak için forumu kullanıyordu cezayı yedi :)

Apple ile Coca Cola sizce aynı düşünceler ile mi hareket ediyor? Mesela sizle ben aynı ülkede 2 farklı firma açsak her düşüncemiz aynıymış gibi mi kabullenilmeli? Merak ediyorum bu düşüncelere nasıl vardınız?
Sanırım Iphone kullanıyorsun hocam. Yanlış mı tahmin ettim?

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Yav boykot yapmıyorsunuz bari kendinizi düşünün be asit bildiğiniz asit neyini içiyorsunuz bunun pası söküyor plastiği eritiyor bu nasıl bi tellaki aklım almıyor

mortemeyn

80+ Bronze

Mchd26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mücahit Karakeçi
Sanırım Iphone kullanıyorsun hocam. Yanlış mı tahmin ettim?
Evet telefonum iPhone, arabam VW, anakartım asus, ekran kartım msi.... diye sayar giderim. Kim neyde iyiyse onun ürününü alırım tüketici olarak elzem olmadıkça da seri değiştirmem. Ama sizin aradığınızı size vermedim sanırım. Değil mi?

mortemeyn

80+ Bronze
Evet telefonum iPhone, arabam VW, anakartım asus, ekran kartım msi.... diye sayar giderim. Kim neyde iyiyse onun ürününü alırım tüketici olarak elzem olmadıkça da seri değiştirmem. Ama sizin aradığınızı size vermedim sanırım. Değil mi?
Of fenasın qardeşim yaqıyorsun eridim.

Amma zenginmişsin.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Yav boykot yapmıyorsunuz bari kendinizi düşünün be asit bildiğiniz asit neyini içiyorsunuz bunun pası söküyor plastiği eritiyor bu nasıl bi tellaki aklım almıyor
asit midede de var kardeşim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,092
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan