Hisse sahipleri aynı gördüğüm kadarıyla, bu da hisse sahiplerinin insafına kalmış demektir. Ayrıca firmalar bu tarz durumlarda kâr hedefine bakmazlar mı? Politikaya girmezler satışları etkileyeceğinden dolayı ve tarafsız şekilde devam ederler.Sürekli malum ürünlerin reklamını yapmak için forumu kullanıyordu cezayı yedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apple ile Coca Cola sizce aynı düşünceler ile mi hareket ediyor? Mesela sizle ben aynı ülkede 2 farklı firma açsak her düşüncemiz aynıymış gibi mi kabullenilmeli? Merak ediyorum bu düşüncelere nasıl vardınız?
Sanırım Iphone kullanıyorsun hocam. Yanlış mı tahmin ettim?Sürekli malum ürünlerin reklamını yapmak için forumu kullanıyordu cezayı yedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apple ile Coca Cola sizce aynı düşünceler ile mi hareket ediyor? Mesela sizle ben aynı ülkede 2 farklı firma açsak her düşüncemiz aynıymış gibi mi kabullenilmeli? Merak ediyorum bu düşüncelere nasıl vardınız?
Allah'ında laneti senin üzerine olsun.10 adet aldım boykotculara selam olsun
Chat GPT ile araştırmana zortladım valla.İsrail'i kesinlikle savunmuyorum ve savaşa karşıyım ama Coca Cola ile iş bitmiyor. Herkes Coca Cola almayın diyor ama Iphone için kredi çekiyor bazıları
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Evet telefonum iPhone, arabam VW, anakartım asus, ekran kartım msi.... diye sayar giderim. Kim neyde iyiyse onun ürününü alırım tüketici olarak elzem olmadıkça da seri değiştirmem. Ama sizin aradığınızı size vermedim sanırım. Değil mi?Sanırım Iphone kullanıyorsun hocam. Yanlış mı tahmin ettim?
Of fenasın qardeşim yaqıyorsun eridim.Evet telefonum iPhone, arabam VW, anakartım asus, ekran kartım msi.... diye sayar giderim. Kim neyde iyiyse onun ürününü alırım tüketici olarak elzem olmadıkça da seri değiştirmem. Ama sizin aradığınızı size vermedim sanırım. Değil mi?
asit midede de var kardeşimYav boykot yapmıyorsunuz bari kendinizi düşünün be asit bildiğiniz asit neyini içiyorsunuz bunun pası söküyor plastiği eritiyor bu nasıl bi tellaki aklım almıyor
Yapma yavasit midede de var kardeşim
lafının arkasında durmayacaksan dalga geçer gibi yazı da yazma kardeşimYapma yav