gamepass alma sayfasına gelin bir kod kullan deyindahadaha.com.tr sitesine yazdım, bir kod daha geldi. Nereye yazacağım?
Hocam size birșey daha sorucam bende 1 ay sonra laptobu alicam bu gamepassden yararlanmak istiyorum fakat son gecerlilik 30 temmuz diyor bide 30 ekim diyor anlamadım. Biliyorsaniz aydinaltir misiniz benigamepass alma sayfasına gelin bir kod kullan deyin
hocam kodu 30tekime kadar girmezseniz aktifliğini kaybediyorHocam size birșey daha sorucam bende 1 ay sonra laptobu alicam bu gamepassden yararlanmak istiyorum fakat son gecerlilik 30 temmuz diyor bide 30 ekim diyor anlamadım. Biliyorsaniz aydinaltir misiniz beni
Simdi dogru mu anladim. Ben daha dahadan xbox kodunu alacagim. Microsofta girmek icin 30 ekime kadar surem olucak. Fakat daha dahadan xbox kodunu almak icin son gun 30 temmuz dogru muhocam kodu 30tekime kadar girmezseniz aktifliğini kaybediyor
evetSimdi dogru mu anladim. Ben daha dahadan xbox kodunu alacagim. Microsofta girmek icin 30 ekime kadar surem olucak. Fakat daha dahadan xbox kodunu almak icin son gun 30 temmuz dogru mu
Birde o aciklamada kredi karti gereklidir yaziyor. Paparayla vs odeme yapamiyor muyum
yapılıyor bende direk kart istemedi kod girinceBirde o aciklamada kredi karti gereklidir yaziyor. Paparayla vs odeme yapamiyor muyum
Tamamdir eywOrada bir seçenek olacak, 1 ay bitince ödeme devam etsin mi tarzından. Onu kapatın.
Yarin kolayi aliyim de bari kodu sorna aktiflestiririmyapılıyor bende direk kart istemedi kod girince