Neler Yeni

Çocuğu dövmelimiyim .

Tankman

80+ Bronze
Dostlar sınıfta bi eleman var okulun başından beri uyuz olduğum bi tip sabah 8 de gelip sandalyeye oturup çıkışa kadar kalkmıyor abaza ve bi kız selam verse eli ayağa titreyecek tipte yani siz anladınız hafta içi okula gittim sırayı ileri al sıkısiyoruz dedim aksine geriye aldı ve hemen bana yumruk attı anneme falan küfür etti çocuk bana vuramadı ben yüzüne bi kac tane vurdum hemen arkadaşlar ayırdı zaten normalde asla kinci değilim ama bu çocuğun burnunu kirmak istiyorum okuldan atilmak disipline gitmek vs sıkıntı değil sizce bunu sağlam bi dövmelimiyim hiç haberi bile yokken bi anda çenesini veya burnunu kirmalimiyim ne düşünüyorsunuz (11. Sinif )
Bir anda haberi olmadığı bir zamanda saldırıp dövsen aynada kendine bakabilicen mi kavga ediceksende git adam gibi kavganı et arkadan haberi olmadan saldırmak ne

Zzabuza

80+ Bronze
Son durum nedir

ben olsam okulda ezip uzaklaştırma yerdim muhtemelen,yaşandıda zaten lisede

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Mehmetcan
Basit bir tavsiye verim

Okuluna Git her gün ki gibi Ona ters ters bak teneffüslerde falan Sırayı sen ileri it bu sefer vs. Sonra sana saldırınca Sende saldır

Kısaca İlk saldıranın o olmasını sağla (Saldırsını dodge'la) Sonra meydan senin saldır (amaç suçlu sen değil o muş gibi göstermen bu sayede disiplinde'de sana patamasın olay)

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar sınıfta bi eleman var okulun başından beri uyuz olduğum bi tip sabah 8 de gelip sandalyeye oturup çıkışa kadar kalkmıyor abaza ve bi kız selam verse eli ayağa titreyecek tipte yani siz anladınız hafta içi okula gittim sırayı ileri al sıkısiyoruz dedim aksine geriye aldı ve hemen bana yumruk attı anneme falan küfür etti çocuk bana vuramadı ben yüzüne bi kac tane vurdum hemen arkadaşlar ayırdı zaten normalde asla kinci değilim ama bu çocuğun burnunu kirmak istiyorum okuldan atilmak disipline gitmek vs sıkıntı değil sizce bunu sağlam bi dövmelimiyim hiç haberi bile yokken bi anda çenesini veya burnunu kirmalimiyim ne düşünüyorsunuz (11. Sinif )
kavga ve dövüş çözüm değil karşında ki kişinin geçmişini bilmiyorsun süt çocuğu diyorsun zaten daha büyüyememiş yada büyümemiş olabilir kavgaya gerek yok zamanla hatalarını anlayacaktır

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Alperen Yılmaz
Okul bitince odunu ısla dal böyle mal çocuklarla uğraşıp durursun yoksa şımarık birisi olduğu için sen bişey yapmadıkça devam edicektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,715
Üyeler
169,762
Son üye
Kitap
Top Bottom