çocuk gibi görünüyorum insanlar beni nasıl sevgili yerine koyacak

Niye düşük olasın ki? Lisede ne kadar olgun bir ilişki yaşanılabilir sence?
ilişkilerle alakasız abi. çocuk sandım demeleri çok koymuştu bana. senden 1 yaş küçük arkadaşın var ne güzel anlaşıyorsunuz ondan biraz daha olgunum hatta ama bir gün gelip seni ilk gördüğümde çocuk sanmıştım diyor çok kırıcı bir olay oturup düşünüyorsun yani neden böyle olmak zorundaydı diye

ilişkilerle alakasız abi. çocuk sandım demeleri çok koymuştu bana. senden 1 yaş küçük arkadaşın var ne güzel anlaşıyorsunuz ondan biraz daha olgunum hatta ama bir gün gelip seni ilk gördüğümde çocuk sanmıştım diyor çok kırıcı bir olay oturup düşünüyorsun yani neden böyle olmak zorundaydı diye
Gym e git düzelir aga senin kilo boy kaç

Derdini seveyim. 21 yaşına kadar uzasın problem olmaz bende çocuk gibi görünüyordum şimdi amca diyorlar hıağmı.

dostum dalga mı geçiyorsun kısa boylularda daha estetik?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 167 yim.
Su sporu yapmaya başladığımdan beri belirli bir seviyeye gelmiş abilerimden hocalarımdan duyduğum bir şey uzunlar da daha estetik durduğu bu demek değil kisalara kas yakışmaz yakışır en basit örneği Furkan er ama aynı genetiğe sahip bir uzun boylu birde kısa boylu kişide uzun boylu olan da daha estetik durduğudur bu benim fikrim

16 yaşındayım yaşıma göre kısa ve zayıfım sakalım falan var biraz ama boyum ve fiziğim yüzünden asla büyük gibi görünmüyorum arkadaşlarım seni ilk gördüğümde çocuk sanmıştım falan diyor 12 yaşında benden uzun insanlar görüyorum gurur kırıcı bir şey ayrıca beni çocuk sanan akranlarım nasıl benle flört edecek ilerde illa ki evlenecek birini bulurum ama ergen aşklarını falan tadamayacağım diye üzülüyorum
GO TO THE GYM RIGHT NOW

1662723694692.png

Boyun kısa çabuk doldurursun direkt spora başla

Barfiks, basketbol gibi şeylerle ilgilenebilirsin.

Yorumlar kendini kandıranlarla dolmuş. Gerek yok arkadaşlar herkes biliyor neyin ne olduğunu kendinizi böyle kabul etmelisiniz yapacak bir şey yok bu düşünceler moralinizi iyileştirmez geçici bir süre belki ama kafanız karışır ve boy mevzusuna hayatınızda daha çok takarsınız veya dikkat edersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri