Girme İhtimali olan bir oyun ,Arkadaşlar COD Black Ops 1 Almıştım sevdim 2. yi alıcam da indirime girer mi Activision yapar mı bir şey ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahmin yapacak kimse yok mu ?
Ben severim gelecek temasını 1. oyunda gitti hoşuma türkçe yamayla oynarımGirme İhtimali olan bir oyun ,
Girer Diye düşünüyorum
Eğer Gelecek Temasını Sevmiyorsan almanı önermem ,
Ben bir Cod Fanboyu olarak , (Mw Serisinin 3 Oyununu Toplam 52 Kere bitirmiş biri olarak) oyun bana bayat ve sıkıcı gelmişti
Çok gelecekte değil zaten 4 sene var aradaBen severim gelecek temasını 1. oyunda gitti hoşuma türkçe yamayla oynarım
girebilir ama bu hikayeli bağımlı yani büyük şirketlerin ubisoft gibi olanların indirimleri genellikle bahar indirimş yaz indirimi zamanlarında çok olur tabi biz müneccin değiliz bilemeyiz ama sen yinede bir bak,Arkadaşlar COD Black Ops 1 Almıştım sevdim 2. yi alıcam da indirime girer mi Activision yapar mı bir şey ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahmin yapacak kimse yok mu ?
yani herkesin kendi zevkine saygı duyarımda aga bu bo2 yede sıkıcı demezsin bence,oyunun hepsi gelecek temalı değil,bi eskiye gidip bi 5 sene sonrasına gidiyorsun,ki bence onuda çok iyi yapmış Advanced Warfare gibi rezalet olmamış,bana göre mükemmel bir kötü karakter ilgi çekici görevler,eski olmasına rağmen güzel grafikler,ve bayık ana karakteriyle Mw 1 ve 2 den sonra en iyi cod oyunu olabilir (I think)Girme İhtimali olan bir oyun ,
Girer Diye düşünüyorum
Eğer Gelecek Temasını Sevmiyorsan almanı önermem ,
Ben bir Cod Fanboyu olarak , (Mw Serisinin 3 Oyununu Toplam 52 Kere bitirmiş biri olarak) oyun bana bayat ve sıkıcı gelmişti
Kişisel görüş , herkesin zevkleri farklı tabi.girebilir ama bu hikayeli bağımlı yani büyük şirketlerin ubisoft gibi olanların indirimleri genellikle bahar indirimş yaz indirimi zamanlarında çok olur tabi biz müneccin değiliz bilemeyiz ama sen yinede bir bak,
yani herkesin kendi zevkine saygı duyarımda aga bu bo2 yede sıkıcı demezsin bence,oyunun hepsi gelecek temalı değil,bi eskiye gidip bi 5 sene sonrasına gidiyorsun,ki bence onuda çok iyi yapmış Advanced Warfare gibi rezalet olmamış,bana göre mükemmel bir kötü karakter ilgi çekici görevler,eski olmasına rağmen güzel grafikler,ve bayık ana karakteriyle Mw 1 ve 2 den sonra en iyi cod oyunu olabilir (I think)
2. Oyunun ana kötüsü kim Woods ölmemişti esir düşmüştü dragovich mi yine ?girebilir ama bu hikayeli bağımlı yani büyük şirketlerin ubisoft gibi olanların indirimleri genellikle bahar indirimş yaz indirimi zamanlarında çok olur tabi biz müneccin değiliz bilemeyiz ama sen yinede bir bak,
yani herkesin kendi zevkine saygı duyarımda aga bu bo2 yede sıkıcı demezsin bence,oyunun hepsi gelecek temalı değil,bi eskiye gidip bi 5 sene sonrasına gidiyorsun,ki bence onuda çok iyi yapmış Advanced Warfare gibi rezalet olmamış,bana göre mükemmel bir kötü karakter ilgi çekici görevler,eski olmasına rağmen güzel grafikler,ve bayık ana karakteriyle Mw 1 ve 2 den sonra en iyi cod oyunu olabilir (I think)
2. Oyunun ana kötüsü kim Woods ölmemişti esir düşmüştü dragovich mi yine ?
Ana kötü menendez,geçmişte onu araştırırken gelecekte ondan kurtlumaya onu yakalamaya çalışıyoruz çok sağlam bir kötü karakter2. Oyunun ana kötüsü kim Woods ölmemişti esir düşmüştü dragovich mi yine ?