Cod ghost fps drop sorunu / rx6600

unkn4wn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
691
oyunu oynarken ekran kartı kullanımı 80-90 iken bi anda 15-20 hatta bazen 0 görünüyor ve oyun takılıyor. bu bahsettiğim şey 10 saniyede bir olduğu için oyunu oynanmaz hale getiriyor. sebebini yada çözümü hakkında bi fikri olan varsa söyleyebilirse sevinirim. bu arada sadece bu oyunda başıma geldi tlou rdr cs gibi oyunlarda hiç yaşamadığım bi sorun.

sıcaklıklar nasıl
1772024004733.webp

valla bendede sürekli drop vardı cs valo pubg 6800 var söktüm 1080 taktım daha akıcı oldu haftalardır onla uğraşıyom sırf o yüzden intel anakart işlemci aldım düzelmedi en son power test ettim sorun yok ekran kartını değiştirince düzeldi amd de şuan yazılımsal bir şeyler var gibi

valla bendede sürekli drop vardı cs valo pubg 6800 var söktüm 1080 taktım daha akıcı oldu haftalardır onla uğraşıyom sırf o yüzden intel anakart işlemci aldım düzelmedi en son power test ettim sorun yok ekran kartını değiştirince düzeldi amd de şuan yazılımsal bir şeyler var gibi
hocam bütün oyunlarda olsa bende anlayacağım haklısınızda sadece bu oyunda yaşıyorum bu sorunu. donanımsal değilde herhangi bir ayarla çözülmesi gerekiyor mantıken diye düşünüyorum o yüzdende ama hangi ayarı aç kapa yaptıysam olmadı bitürlü. oyun orjinal değil bu arada onuda söyliyim önemli ise.

hocam buraya nasıl 20 saniyelik falan bi video yükleyebilirim videodan belki daha iyi anlayabilirsiniz değerleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun oysa eğer yükseltmenin bi yolu varmı
yt shorts at link at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,284
Üyeler
190,546
Son üye
Ptah31