Neler Yeni

Cod mw2 steamden battle net e geçmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
emirhanyavuz
Merhabalar bir süredir warzone 2.0 ı Steam üzerinden oynuyordum şimdi ise battle net e geçmek istiyorum ama Steam kütüphanemde mw2 de var bu ikisini nasıl battle nete geçirebilirim ?

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
Merhabalar bir süredir warzone 2.0 ı Steam üzerinden oynuyordum şimdi ise battle net e geçmek istiyorum ama Steam kütüphanemde mw2 de var bu ikisini nasıl battle nete geçirebilirim ?
Battle.net hesabın ile Steam hesabını bağlaman lazım

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Cenk
Sadece warzone oynuyorsanız bağlayıp geçebilirsiniz ama CP satın aldıysanız onlar steamde kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mw2 satın aldıysanız o steam hesaba bağlı kalıyor seviye vs de battle nete geçer

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
emirhanyavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece warzone oynuyorsanız bağlayıp geçebilirsiniz ama CP satın aldıysanız onlar steamde kalıyor
Çp önceden yatırdım şuan çp yok bide bana yardımcı olabilir misin nasıl bağlayacağım konusunda Discord kullanıyorsan ordan yardım edebilir misin?

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Cenk
Çp önceden yatırdım şuan çp yok bide bana yardımcı olabilir misin nasıl bağlayacağım konusunda Discord kullanıyorsan ordan yardım edebilir misin?
Şuan teldeyim hocam pcye geçeyim olur tabi hatırladığım kadarıyla battle net hesap ayarlından bağlıyorduk. CP ler maalesef geçmiyor. Ben mw2'i battle netten almıştım cp yi steamden alıyorum, battle pass veya skin alırsanız onlar battle nete geçiyor

Pc ye geçtim hocam hala yardım lazımsa özelden yazabilirsiniz. Bu arada hesap bağlamayı activision dan yapıyoruz onu karıştırdım. Orada hem steam var hem de battle net var. Oyuna activision hesabından giriş yapıyorduk

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
emirhanyavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan teldeyim hocam pcye geçeyim olur tabi hatırladığım kadarıyla battle net hesap ayarlından bağlıyorduk. CP ler maalesef geçmiyor. Ben mw2'i battle netten almıştım cp yi steamden alıyorum, battle pass veya skin alırsanız onlar battle nete geçiyor

Pc ye geçtim hocam hala yardım lazımsa özelden yazabilirsiniz. Bu arada hesap bağlamayı activision dan yapıyoruz onu karıştırdım. Orada hem steam var hem de battle net var. Oyuna activision hesabından giriş yapıyorduk
Hocam akşam müsait olursan edwardFlex#0298 eklersen memnun olurum

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
niye steam den battle nete geçiyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Türkan
hesap aktarırken battle pass ve alınan skinler geçiyor mu?

Top Bottom