Neler Yeni

COD MW2 ve Marvel's Oyunları Bedava Alma

aztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Joker
Eğer yakın zamanda intel i5 i7 i9 serisi 11.12.13. Nesil işlemcili sistem aldıysanız. CODMW2 İntel taraflı oyun kodunuzu anlaşmalı firmalardan talep edip alabilirsiniz.
Aynı şekilde yakın zamanda RTX 3060 ve üstü kartlardan satın aldıysanız yada sisteminiz ile birlikte geldiyse yine aldığınız yerden marvels-midnight-suns oyun kodunuzu talep edebiliyorsunuz.

Ben vatan bilgisayardan satın aldığım hazır sistemde ikiside mevcut idi ve ikisinide talep ettim lakin CODMW2 sorunsuz satın almama rağmen Nvidia oyununu Steam bağlarken sorun yaşıyorum bu konuda çözüm bulan olursa dönüş yapsın konu altına.

Piyasa değerleri 2 oyun için 1500₺

Bu arada bazı arkadaşlar vatanbilgisayarın kodları atmadığını söylemiş 2 ocak gece 23:00 da mail attım sabah saat 10.00 gibi 2 oyun içinde adamlar kodlarımı göndermiş. İşin garibi şartlarda 14 gün geçmesi diyor ben daha 5 gün dolmadan koduma ulaştım. Bence adamlar sağlam çalışıyor. Tebrik etmeden geçmeyeyim dedim.

Son düzenleme:

Mr.White

80+ Bronze
Kodu at kontrol edeyim :kappa:

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Marvel oyun kodunu nasıl alacağız?

aztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Joker
Birinci kampanya bu bir çok firmada mevcut bu kampanya CODMW2
İkinci kampanya da bu bunuda bir çok firma veriyor Marvel

Gerekli birimlerine mail atıyorsunuz fatura ile kodunuzu alıyorsunuz. Sıkıntı CODMW2 aldık ama Marvelda bu hata mevcut. Bir kaç kişide almış bileniniz varsa konuya ek olarak yardım için yazdım. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar, kampanya vatan için alıcaksanız. [email protected] adresinden aldığınız ürünü söyleyip faturanızı da ekleyerek oyun kodunuzu talep ettiğinizi belirten mail atınca size noreply adlı bir mailden dönüş yapıp kodlarınızı teslim ediyorlar. İncehesap itopya gibi fırmalarında böyle destek mailleri var onları bilmiyorum ama vatandan işimi bu şekilde çözdüm. 2 oyunun piyasa değeri 1500₺

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Birinci kampanya bu bir çok firmada mevcut bu kampanya CODMW2
İkinci kampanya da bu bunuda bir çok firma veriyor Marvel

Gerekli birimlerine mail atıyorsunuz fatura ile kodunuzu alıyorsunuz. Sıkıntı CODMW2 aldık ama Marvelda bu hata mevcut. Bir kaç kişide almış bileniniz varsa konuya ek olarak yardım için yazdım. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar, kampanya vatan için alıcaksanız. [email protected] adresinden aldığınız ürünü söyleyip faturanızı da ekleyerek oyun kodunuzu talep ettiğinizi belirten mail atınca size noreply adlı bir mailden dönüş yapıp kodlarınızı teslim ediyorlar. İncehesap itopya gibi fırmalarında böyle destek mailleri var onları bilmiyorum ama vatandan işimi bu şekilde çözdüm. 2 oyunun piyasa değeri 1500₺
Marvel kodunu nasıl alabiliriz peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom