Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Oyundan kaynaklı o zaman.Güncel sürümü indirdim yükledim aynı sorun devam ediyor..
Oyundan kaynaklı o zaman.Güncel sürümü indirdim yükledim aynı sorun devam ediyor..
uçaktan atlarken bende donuyor 20 e düşüyor fps birde ilk paraşüt açarken 5600 xt var bendede deli oldum ondan sonra gayet akıcı oynuyorum.sadece ilk uçaktan atladıktan sonra oluyor gulag sonrası falan da sıfır sıkıntı anlamadım.
aynı şekil.. bi 3-4 saniye kitleniyor sonra yağ gibi..uçaktan atlarken bende donuyor 20 e düşüyor fps birde ilk paraşüt açarken 5600 xt var bendede deli oldum ondan sonra gayet akıcı oynuyorum.
benim düzeldi. hem uçak hem atlarken maksimum 0.5 saniye drop yiyorumGelişme varmı bende durum aynı
Uçaktan atlamadan önce operatör den uzaklaşırken acayip kasıyor donuyor atladıktan sonra 7-8 saniye donup kalıyor oyun içinde sorun yok
ne yaptınız peki bende hala aynı uçaktan atlamadan önce ve atladıktan sonra donuyor. Yere düşmeye yakına kadar da gelmiyorbenim düzeldi. hem uçak hem atlarken maksimum 0.5 saniye drop yiyorum
hocam hiçbi şey yapmadım bi dosyaları doğrulayın isterseniz fark eder mi bilmiyorum ama benim kendi kendine düzeldi. 22.10.3 sürümünü kullanıyorum.ne yaptınız peki bende hala aynı uçaktan atlamadan önce ve atladıktan sonra donuyor. Yere düşmeye yakına kadar da gelmiyor