Çözüldü✓ COD WARZONE FPS DROP

ErinBoran

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar herkese merhaba forumda yeniyim o yüzden hatam varsa şimdiden kusura bakmayın. Aşağıda verdiğim özelliklerde bi bilgisayarım var cod warzone oyununda 900p'de yüksek ayarlarda ortalama 70-90 fps alıyorum ancak oyun içinde aşırı fazla şekilde fps drop yiyorum ve oynayamıyorum duyduğuma göre oyun 10gb ram kullanıyormuş. Bende 8 olduğu için drop yediğimi söyleyenler oldu bunu 16 gb ram yapmadan düzeltmemin bir yolu yok mudur acaba? Sanal ram diye bir şey duydum o işe yarar mı? Ram'ime oc yapıp cl değerini düşürüp mhz arttırsam düzelir mi?

SİSTEM;
GİGABYTE GTX 1650
Gigabyte a320m s2h
Vengaence LPX 3000mhz cl16 8 gb ram
Ryzen 3 3100
240gb Adata SU630 ssd
1tb 5900 rpm seagate hdd

Evet, Warzone'u 8gb ram ile oynarsan drop yapar, hatta dc ve skype gibi uygulamaları bazen bozabilir (arkadaşım yaşıyordu). Fps sabitlemeyi deneyebilirsin, mesela 65-70 olabilir. Afterburner ile gpu cpu ram kullanımlarına bakabilirsin ekran kartın %95+ kullanıma geliyor mu diye.

Evet, Warzone'u 8gb ram ile oynarsan drop yapar, hatta dc ve skype gibi uygulamaları bazen bozabilir (arkadaşım yaşıyordu). Fps sabitlemeyi deneyebilirsin, mesela 65-70 olabilir. Afterburner ile gpu cpu ram kullanımlarına bakabilirsin ekran kartın %95+ kullanıma geliyor mu diye.
Oyunda afterburner'ı açınca hata veriyor birkaç dakika sonra. Ama o birkaç dakika içinde baktığımda ekran kartı kuşlanımı drop yemediğim zamanlarda en düşük %90'larda oluyordu drop yediğimde de %20'lere kadar düşüyordu. Fps sabitlemenin işe yarayacağından şüpheliyim ama yine de deneyeceğim teşekkürler :")

Merhaba, bir 8 GB ram daha ekleyerek sorunu çözebilirsin, onun dışında kesin çözer diyebileceğim bir çözüm bilmiyorum. Ayarları "düşük-orta" ayarlara alıp V-Sync açabilirsin.

Merhaba, bir 8 GB ram daha ekleyerek sorunu çözebilirsin, onun dışında kesin çözer diyebileceğim bir çözüm bilmiyorum. Ayarları "düşük-orta" ayarlara alıp V-Sync açabilirsin.
Deneyeceğim bunu da teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,610
Üyeler
174,590
Son üye
Mert678715
Geri