Yardım Warzone 2.0 Uçaktan Atlarken Donuyor

Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar selam. Warzoneyi ilk indirdiğimde hiçbir sorun yoktu. Ama sanırım ekran kartının warzone için yaptığı güncellemeden sonra 100- 120 arası fps almama rağmen uçaktan atlayınca tam paraşüt açıcakken donuyor ve kendimi binada buluyorum. Sanırım harita yüklemesinde sorun var. Oyun ssd de. Bu arada FSR açık/kapalı bir şey fark etmiyor.

r5 3600
rx5600xt evo
16gb ram
480 gb sata ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yazılım sürüm: 22.11.1

Kardeşim aynı sorun var kartımızda aynı uçak animasyonunda donuyor ve tam atlarken bi donuyor bu sorun genel bizim kartla ilgili mi acaba eski bir driver kurdum ama yine yapıyor aynı sorunu.

Kardeşim aynı sorun var kartımızda aynı uçak animasyonunda donuyor ve tam atlarken bi donuyor bu sorun genel bizim kartla ilgili mi acaba eski bir driver kurdum ama yine yapıyor aynı sorunu.
Oyun kaynaklı sorun.

Oyunla alakalı, her raunt yapmıyor zaten. Muhtemelen ilk girişte ping artıyor ondan yapıyor çünkü latency fırlıyor oyun takılırken.

Oyunla alakalı, her raunt yapmıyor zaten. Muhtemelen ilk girişte ping artıyor ondan yapıyor çünkü latency fırlıyor oyun takılırken.
kardeşim yaklaşık 200 tane battle royal girdim hepsinde yaptı ve devam ediyor yapmaya.

kardeşim yaklaşık 200 tane battle royal girdim hepsinde yaptı ve devam ediyor yapmaya.
Herkeste yapacak diye bir şey yok. 3080 kullanan adam da olmuyor. 2080 kullanan adamda oluyor. Oyun kaynaklı bir şey.

bende sıkıntı yok ama aynı oyunda arkadaşta vsıkıntı çıkıyor sebebini bir türlü bulamadık sürekli öyle
RTX 4090 ile bile düşük FPS almaktan şikayetçi millet, oyun aceleye gelmiş işte. Sağlam yama alması lazım daha.

Bende de bi ara yapmaya başladı pc açıp kapatınca düzeldi. Oyun baya sorunlu..

warzone 1 e geçer insanlar kendileri kaybeder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,483
Üyeler
174,885
Son üye
efraim006
Geri