Bu havaalanı baskını olan hangisiydiModern warfare
Modern warfare 2
Modern warfare 3
diye geçiyorlar zaten, eski diye takılmazsan bence gayet güzel oyunlar. Youtubedan oynanış videolarına bi bak istersen. Son çıkan 2019 ve 2022yi ben de oynayamadım fiyatından dolayı ama eminim güzellerdir.
Ek olarak black ops serisine de bakabilirsin.
rusya olanı diyosan mw2 olması lazımBu havaalanı baskını olan hangisiydi
Arafta Kaldık Alsam Mı Almasam Mı ?
bende valla cod war alıcamda bu parasızlıkta alsammı almasammı bılemedımArafta Kaldık Alsam Mı Almasam Mı ?
Black ops2 ve mw2 aldımCOD HAYRANLARI VE SEVERLERİ İÇİN KAÇIRILMAYACAK FIRSATSteam Search
store.steampowered.com
Türkçe yamalı mı oynayacaksın düz mü? Yamalı oynayacaksan yamayı nerden bulabilirizBlack ops 2 aldım, teşekkürler.
İngilizce, yama istersen anonymusta var ücretli olarak. Forumda @Che_ nin konusunu görmüştüm, belki o bulmuştur ücretsiz.Türkçe yamalı mı oynayacaksın düz mü? Yamalı oynayacaksan yamayı nerden bulabiliriz
BO2 içinse yama konusu Anonymous dışında yok maalesef. Çok site denedim hiçbiri olmuyor. Steam üzerinden almıştım. 45 lira verdiğim oyuna bir de yama parası veremezdim iade ettim.İngilizce, yama istersen anonymusta var ücretli olarak. Forumda @Che_ nin konusunu görmüştüm, belki o bulmuştur ücretsiz.
Gelmiyo diye biliyorumGame passe gelmiyomu bunlar