Pcoll
80+ Bronze
Dahası
165 hz monıtorum var free sync acınca suıreklı değişiyor hz
evet aldoıgım fps e göre değişiyor ama hiç bişey fark etmiyor kaptsamda aynı fps alıyorum anlamadım ben bu işiAldığınız fpse göre görünür. 165 sabit almıyorsanız aldığınız fps yazar HZ kısmında
evet 165 den aşağı düşüyor ama free sync kapatında monıtor sabit 165 hz oluyor aam fpsler gene aynı 110fps'in 165'den aşağıya düşüyorsa normaldir.
freesync'in performansa herhangi bir etkisi yok ki, ben mi yanlış biliyorum?evet aldoıgım fps e göre değişiyor ama hiç bişey fark etmiyor kaptsamda aynı fps alıyorum anlamadım ben bu işi
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet 165 den aşağı düşüyor ama free sync kapatında monıtor sabit 165 hz oluyor aam fpsler gene aynı 110
bana tam tersi oluyorevet 165 den aşağı düşüyor ama free sync kapatında monıtor sabit 165 hz oluyor aam fpsler gene aynı 110
FreeSYNC yırtılma önlediği için aldığınız FPS'i HZ olarak yansıtır. O yüzden öyle görünüyor. Ekranda yırtılmalar görmüyorsanız kapatabilirsiniz içiniz rahat eder. FPS'e hiçbir katkısı yok zaten.evet aldoıgım fps e göre değişiyor ama hiç bişey fark etmiyor kaptsamda aynı fps alıyorum anlamadım ben bu işi
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet 165 den aşağı düşüyor ama free sync kapatında monıtor sabit 165 hz oluyor aam fpsler gene aynı 110
evet hiç bir katkısı yok birde fps düşük benim warzone da 110 fps alıyorum en düşük ayarlarda anlamadım gitti en az 150 fps almam gerekir diye düşünüyorum asus tuf 5600xt evo ryzen 5 3600 var 3600 mhz ram var her şey güzel ama fps düşükFreeSYNC yırtılma önlediği için aldığınız FPS'i HZ olarak yansıtır. O yüzden öyle görünüyor. Ekranda yırtılmalar görmüyorsanız kapatabilirsiniz içiniz rahat eder. FPS'e hiçbir katkısı yok zaten