Bakacağım oyunu bi gecede anca indiririm . olmadı son çözümüm baştan indirmek olacak.Oyunu baştan kur diyeceğim. Ama 160 GB
Çözünürlüğü değiştirdiğinizde verdiği Hata Monitör o çözürlüğü desteklemediği için öyle hata vermiş. Ama siz tamamen bozmuşsunuz su anda. Sistem geri yükleme deneyin. Veya Blizard'ın uygulamasında Option bölümünde update veya dosyaları onar gibi bir seçenek var mı ona bakın.
Teşekkürler dosyaları onar dedim düzeldiOyunu baştan kur diyeceğim. Ama 160 GB
Çözünürlüğü değiştirdiğinizde verdiği Hata Monitör o çözürlüğü desteklemediği için öyle hata vermiş. Ama siz tamamen bozmuşsunuz su anda. Sistem geri yükleme deneyin. Veya Blizard'ın uygulamasında Option bölümünde update veya dosyaları onar gibi bir seçenek var mı ona bakın.
kim dedi 160 gb dostum oyun ben indirdim geçen 92 gb diOyunu baştan kur diyeceğim. Ama 160 GB