Neler Yeni

Çözüldü✓ COD WARZONE FPS DROP

ErinBoran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erin Boran
Arkadaşlar herkese merhaba forumda yeniyim o yüzden hatam varsa şimdiden kusura bakmayın. Aşağıda verdiğim özelliklerde bi bilgisayarım var cod warzone oyununda 900p'de yüksek ayarlarda ortalama 70-90 fps alıyorum ancak oyun içinde aşırı fazla şekilde fps drop yiyorum ve oynayamıyorum duyduğuma göre oyun 10gb ram kullanıyormuş. Bende 8 olduğu için drop yediğimi söyleyenler oldu bunu 16 gb ram yapmadan düzeltmemin bir yolu yok mudur acaba? Sanal ram diye bir şey duydum o işe yarar mı? Ram'ime oc yapıp cl değerini düşürüp mhz arttırsam düzelir mi?

SİSTEM;
GİGABYTE GTX 1650
Gigabyte a320m s2h
Vengaence LPX 3000mhz cl16 8 gb ram
Ryzen 3 3100
240gb Adata SU630 ssd
1tb 5900 rpm seagate hdd

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Evet, Warzone'u 8gb ram ile oynarsan drop yapar, hatta dc ve skype gibi uygulamaları bazen bozabilir (arkadaşım yaşıyordu). Fps sabitlemeyi deneyebilirsin, mesela 65-70 olabilir. Afterburner ile gpu cpu ram kullanımlarına bakabilirsin ekran kartın %95+ kullanıma geliyor mu diye.

ErinBoran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erin Boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, Warzone'u 8gb ram ile oynarsan drop yapar, hatta dc ve skype gibi uygulamaları bazen bozabilir (arkadaşım yaşıyordu). Fps sabitlemeyi deneyebilirsin, mesela 65-70 olabilir. Afterburner ile gpu cpu ram kullanımlarına bakabilirsin ekran kartın %95+ kullanıma geliyor mu diye.
Oyunda afterburner'ı açınca hata veriyor birkaç dakika sonra. Ama o birkaç dakika içinde baktığımda ekran kartı kuşlanımı drop yemediğim zamanlarda en düşük %90'larda oluyordu drop yediğimde de %20'lere kadar düşüyordu. Fps sabitlemenin işe yarayacağından şüpheliyim ama yine de deneyeceğim teşekkürler :")

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Merhaba, bir 8 GB ram daha ekleyerek sorunu çözebilirsin, onun dışında kesin çözer diyebileceğim bir çözüm bilmiyorum. Ayarları "düşük-orta" ayarlara alıp V-Sync açabilirsin.

ErinBoran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erin Boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, bir 8 GB ram daha ekleyerek sorunu çözebilirsin, onun dışında kesin çözer diyebileceğim bir çözüm bilmiyorum. Ayarları "düşük-orta" ayarlara alıp V-Sync açabilirsin.
Deneyeceğim bunu da teşekkürler

Top Bottom