Bucaspor1928
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Merhaba, Call Of Duty Warzone Oynamak İstiyorum. Sizce Platformu Önerirsiniz?
Son düzenleme:
Keyif için ps4 e spor için pcMerhaba, Call Of Duty Warzone Oynamak İstiyorum. Sizce Platformu Önerirsiniz?
Playstation 4 Slim
GTX 1660 Super Gaming X-Ryzen 5 3500-16 GB Ram
Not : Daha Önce Playstation 4'de Hiç FPS Oyunu Oynamadım. Dualshock İle Nişan Almak Kolay Mı ?
E-Spor Gibi Bir Derdim Hiç Yok Ama Looting Veya Spray Gibi Durumlarda Pek Sorun Yaşamak İstemiyorum. Aim Assist Başarılı Mı ?Keyif için ps4 e spor için pc
Ps4 slimde fps düşüşleri oluyorE-Spor Gibi Bir Derdim Hiç Yok Ama Looting Veya Spray Gibi Durumlarda Pek Sorun Yaşamak İstemiyorum. Aim Assist Başarılı Mı ?
Sistemin iyi 100 küsür fps oynarsın rahat pc iyidirMerhaba, Call Of Duty Warzone Oynamak İstiyorum. Sizce Platformu Önerirsiniz?
Playstation 4 Slim
Not : Daha Önce Playstation 4'de Hiç FPS Oyunu Oynamadım. Dualshock İle Nişan Almak Kolay Mı ?
aim asisti hile gibi fazla op ayrıcaSistemin iyi 100 küsür fps oynarsın rahat pc iyidir
Oyunu PC İçin Hangi Siteden İndireceğim ?Sistemin iyi 100 küsür fps oynarsın rahat pc iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aim asisti hile gibi fazla op ayrıca
Warzone hızlı oyun. Hızlı oynaman lazım. Konsol yavaş kalır. PC den oyna.Merhaba, Call Of Duty Warzone Oynamak İstiyorum. Sizce Platformu Önerirsiniz?
Playstation 4 Slim
Battlenet broOyunu PC İçin Hangi Siteden İndireceğim ?
Epic Games Ve Steam Oyunu Desteklemiyor Sanırım.
+200gb yeri olan depolama birimine yükle çok sık ve ağır update alan bir oyunBattlenet bro
Oyun Ücretsiz, Değil Mi ?Battlenet bro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
+200gb yeri olan depolama birimine yükle çok sık ve ağır update alan bir oyun
warzone ücretsiz ama tam oyun ücretliOyun Ücretsiz, Değil Mi ?
CoD Black Ops Cold War Ve Modern Warfare 2019 İle Beraber Oynayanlara Denk Geldim De.
Warzone'da Team Deathmatch Ve Battle Royale Modunu Oynayabiliyorum Ama Değil Mi ?warzone ücretsiz ama tam oyun ücretli