Neler Yeni

COD Warzone sağa sola eğilme

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan Alp
Arkadaşlar bazı fps oyunlarında q ve e tuşlarıyla ağacın arkasından sağa sola bakabiliyoruz fakat ben cod warzıone de bunu bulaamdım böyle bir ayar var mı oyunda varsa hangi tuş.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Arkadaşlar bazı fps oyunlarında q ve e tuşlarıyla ağacın arkasından sağa sola bakabiliyoruz fakat ben cod warzıone de bunu bulaamdım böyle bir ayar var mı oyunda varsa hangi tuş.
cod da o yok

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
warzoneda bu özellik bildiğim kadarıyla yok,olsa da sen bunu kullanırken biri dibine gelip seni öldürür
warzone oynarken adım adım,yedire yedire oynamak yerine hızlı,çevik oynaman lazım yoksa kolay lokma olursun
kısaca gerçekci oynamaktan ziyade oynayabildiğin kadar hızlı oyna

Bor4

80+ Bronze
silahı tutarken cover alma yerlerinde t basıp siper alıp ateş edebiliyoruz ama warzoneda özellikle plumber resurgence gibi modlarda bunları yapmak saçma hemen ölürsün battle royalede belki işe yarar ama warzone hızlı aksiyona sahip bir oyun bu yaptıkların senin oyundan zevk almamana kadar gider kısaca aim geliştir uça kaça atlaya zıplaya adamları vur

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,910
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom