Falan filan zortBen öneride bulundum sen sadece gülmekle yetiniyorsun. Belki de kullanmadın belki de hiç sistem değiştirmedin. Alsın kullansın. Yesin dropları. Ve gelen yeni haritada alsın bu fps değerlerini
1080p low ayarlarda ortalama 100 alırsınArkadaşlar sistemim şu şekilde warzone rahat oynayabilir miyim drop vs. olmadan bide tahmini kaç fps oynarım yardımcı olu musunuz?aranızda fps yükseltcek ayar bilen de varsa çok iyi olur
gtx 1650 super
rzyen 5 3500x
16 gb 3000mhz ram
Arkadaşlar sistemim şu şekilde warzone rahat oynayabilir miyim drop vs. olmadan bide tahmini kaç fps oynarım yardımcı olu musunuz?aranızda fps yükseltcek ayar bilen de varsa çok iyi olur
gtx 1650 super
rzyen 5 3500x
16 gb 3000mhz ram
Lustral falan kullanıyorsan bırakmanı öneririm yeni üyeFalan filan zort
Hayırdır KGB mi burası newlerle dalga geçmekLustral falan kullanıyorsan bırakmanı öneririm yeni üye
takılıyorum knkHayırdır KGB mi burası newlerle dalga geçmek
Dostum bende 6600 XT ryzen 5500 var 120 FPS alıyorumUltra da o FPS alır cod warzone akıcı bir oyun.
16 Gb ram 5 3600 ile Low ayarlarda 120 alıyordum. Oyunun son halini düşününcede bence oynanmaz
normal bir sistemde drop yemez demeki senin sisteminde sorun var merak etme 8 yıl içersinde onlarca ekran kartını denedimBen öneride bulundum sen sadece gülmekle yetiniyorsun. Belki de kullanmadın belki de hiç sistem değiştirmedin. Alsın kullansın. Yesin dropları. Ve gelen yeni haritada alsın bu fps değerlerini
Kanka low ayarlarda oynamak o oyunu eziyet. En azından bi orta ayarlar olsa idare eder. Lowe ayarlarda 120 fps alsan ne olacak valorant mı bu oyun.120 fps kötü mü yani
Ben öneride bulundum sen sadece gülmekle yetiniyorsun. Belki de kullanmadın belki de hiç sistem değiştirmedin. Alsın kullansın. Yesin dropları. Ve gelen yeni haritada alsın bu fps değerlerini
Kanka low ayarlarda oynamak o oyunu eziyet. En azından bi orta ayarlar olsa idare eder. Lowe ayarlarda 120 fps alsan ne olacak valorant mı bu oyun.