Ben 1 yil oldu alalı. Ama bazi kisiler girmiyor diyirevet girer. hatta ilk satın aldığında coil whine sesini duyduğun an iade veya birebir değişim başlatabilirsin.
bazi kisilerin sozune bakmayacaksin hocam ustteki arkadasin dedigi gibi bi ihtimal firmalar ugrastirir ama sonucunda ya iade yada degisim olurBen 1 yil oldu alalı. Ama bazi kisiler girmiyor diyir
Peki hocam benim aldığım sitede o ueunun soktuğu bitmis farklı bir model mi gönderirler yoksa bir yerden aynısını temin edip mi gonderirler?bazi kisilerin sozune bakmayacaksin hocam ustteki arkadasin dedigi gibi bi ihtimal firmalar ugrastirir ama sonucunda ya iade yada degisim olur
Hocam rahatsiz ediyor yani kulaklık takmama dagmen yine sesi duyuyorumDeğiştirebilirsin garantiye gönderebilirsin Ama bu karta herhangi bir zarar veren bir şey değil
bazı kişiler veya firmalar kendi çapında ürünü coil whinedan dolayı kabul etmiyoruz gibi bir şey uyduruyorlar. inanma sakın. hakkını tüketici hakem heyetinde direk arayabilirsin. coil whine kullanım deneyimini kötü yönde etkileyen bir kusurdur çünkü.Ben 1 yil oldu alalı. Ama bazi kisiler girmiyor diyir
Nerden ne aldınPeki hocam benim aldığım sitede o ueunun soktuğu bitmis farklı bir model mi gönderirler yoksa bir yerden aynısını temin edip mi gonderirler?
Valla ben de de varda kulağını vermezsen duymuyorsun öyleyse gonderHocam rahatsiz ediyor yani kulaklık takmama dagmen yine sesi duyuyorum
direkt farkli gonderme haklari yok secenek sunulur kabul etmezsen temin edilirPeki hocam benim aldığım sitede o ueunun soktuğu bitmis farklı bir model mi gönderirler yoksa bir yerden aynısını temin edip mi gonderirler?
Sinerji den rx 6750 xtNer
Nerden ne aldın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla ben de de varda kulağını vermezsen duymuyorsun öyleyse gonder
Hocam uğraşırsan bır şeyler elde edersin ama niye bu kadar bekledinSinerji den rx 6750 xt
Garantisi var demiHocam uğraşırsan bır şeyler elde edersin ama niye bu kadar bekledin