coil whine nasıl çözülür

HeroVice

80+
Reaksiyon skoru
24
Dün unityde oyun tasarlarken her kamerayı hareket ettirdiğimde ve başlat dediğimde pc den cızırtı gibi bir ses geldiğini fark ettim. Bunun üstüne oyunlara girerek denedim yüksek kalite oyunlarda da cızırtı sesi geliyor yani yük altındayken bu ses hep çıkıyor. Bunun üstüne internette küçük bir araştırma ile coil whine diye bir şey olduğunu öğrendim. Yük altında bobinlerin çıkardığı bir sesmiş. Ben bu sesi bir kere duydum ya daha kulaklarımı sökseler o ses beni yine rahatsız edecek. Bu sorunu nasıl geçirebilirim? Ne yapmam lazım?

çözemezsin. Ürün değişmesi lazım genelde garanti kapsamında olmaz

Sorun ekran kartında mı PSU'da mı önce onu anla, sonra sorunlu parçayı garantiye gönder.

Dün unityde oyun tasarlarken her kamerayı hareket ettirdiğimde ve başlat dediğimde PC den cızırtı gibi bir ses geldiğini fark ettim. Bunun üstüne oyunlara girerek denedim yüksek kalite oyunlarda da cızırtı sesi geliyor yani yük altındayken bu ses hep çıkıyor. Bunun üstüne internette küçük bir araştırma ile coil whine diye bir şey olduğunu öğrendim. Yük altında bobinlerin çıkardığı bir sesmiş. Ben bu sesi bir kere duydum ya daha kulaklarımı sökseler o ses beni yine rahatsız edecek. Bu sorunu nasıl geçirebilirim? Ne yapmam lazım?
Çözemezsin maalesef, bu sesler bazı kartlarda olabiliyor. Garantiden değişim talebi isteyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,035
Üyeler
192,150
Son üye
ismail_61
Geri