Neler Yeni

Coil Whine Olan Ekran Kartı Kulaklığa Coil Whine Sesi Verir mi?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam
Hocalarım selamlar. Ekran kartımda birazcık coil whine var. Kablosuz kulaklık alıcam. Dongle ile kullanıcam. Dongle ile kullanırken coil whine sesi kulaktıktan gelir mi? (Yani dışarıdan duyarmıyım değil de direkt kulaklıktan ses olarak) bazı yerlerde görmüştüm böyle bir sorun varmış. Bir de sarj etmek için taktığımda coil whine sesi kablodan kulağıma gelir mi?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ped lere bağlı bir şey eger deri ise biraz zor ama dandik kumaş ise geçer
Hocam bahsetmek istediğim dışardan gelen ses değil. Bir arkadaşta kulaklığı kasanın üstündeki portlara bağlayınca kulaklığına sistemden coil whine sesinin cızırtısı geliyormuş. Yani kablo yolu ile geliyormuş. Böyle bir şey mümkün mü? Ses kartı alacağım demiş gelmemesi için kulaklığa.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam bahsetmek istediğim dışardan gelen ses değil. Bir arkadaşta kulaklığı kasanın üstündeki portlara bağlayınca kulaklığına sistemden coil whine sesinin cızırtısı geliyormuş. Yani kablo yolu ile geliyormuş. Böyle bir şey mümkün mü? Ses kartı alacağım demiş gelmemesi için kulaklığa.
Duymadım öyle bir şey ilk defa sizden duydum

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Tuğrul
Hocalarım selamlar. Ekran kartımda birazcık coil whine var. Kablosuz kulaklık alıcam. Dongle ile kullanıcam. Dongle ile kullanırken coil whine sesi kulaktıktan gelir mi? (Yani dışarıdan duyarmıyım değil de direkt kulaklıktan ses olarak) bazı yerlerde görmüştüm böyle bir sorun varmış. Bir de sarj etmek için taktığımda coil whine sesi kablodan kulağıma gelir mi?
İhtimali var benimde benzer bi sorunum vardı. Eski sistemimde gpu 70 fan devirlerinde coil whine yapıyordu klavyemde alüminyum bloğa dokunduğum zaman mikrofona cızırtı gidiyordu.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam
Duymadım öyle bir şey ilk defa sizden duydum
Ben de gördüğümde şaşırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İhtimali var benimde benzer bi sorunum vardı. Eski sistemimde gpu 70 fan devirlerinde coil whine yapıyordu klavyemde alüminyum bloğa dokunduğum zaman mikrofona cızırtı gidiyordu.
Yani hocam çok saçma gerçekten…

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben USB ve jak bağlantılı kulaklıkla kullanıyordum. Ses gelmiyordu.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Tuğrul

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,040
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Razer Barracuda X kulaklık ve Sapphire Pulse RX 6800 XT ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartında coil whine var ancak bahsettiğin gibi bir sorun yaşamadım. Böyle bir sorunu da ilk defa duyuyorum.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam
Razer Barracuda X kulaklık ve Sapphire Pulse RX 6800 XT ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartında coil whine var ancak bahsettiğin gibi bir sorun yaşamadım. Böyle bir sorunu da ilk defa duyuyorum.
Ben de ilk kez duydum ama yaşayanlar varmış tuhafıma gitti. Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ilk kez duydum ama yaşayanlar varmış tuhafıma gitti. Teşekkürler
Konudan bağımsız kulaklıktan memnun musunuz hocam?

edemir845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emir Demir
ben nerdeyse her zaman kulakiçi kulaklık kullanıyorum cw sesini kulaklık üzerinden alıyorum fakat usb bağlantısı ile bağladığımda kulaküstü kulaklık almıyordu cw sesini , sırf bu yüzden rog 3070 ten cw'siz rog 3070e geçtim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,754
Üyeler
164,375
Son üye
my160128
Top Bottom