Ekran kartı Coil Whine sesi

GölGe57

80+
Reaksiyon skoru
8
Asus Rog Strix 4070Ti satın aldım daha 2 günlük cihaz Coil Whine sesi çıktı ekran kartı oyunda yükte iken ses çıkartıyor. Asus la iletişime geçtiğimde sesin normal olduğu performansa etki etmediği için sorun olarak görmediklerini dile getirdiler ne yapmalıyım ?

Geçmiş olsun.Dostum iki günlükse ne yap ne et kartı geri iade et.Bu cw sorunu kartı satarken bile etki eder.Coil whine var dedğin zaman alacak adam kaçar gider.

Asus Rog Strix 4070Ti satın aldım daha 2 günlük cihaz Coil Whine sesi çıktı ekran kartı oyunda yükte iken ses çıkartıyor. Asus la iletişime geçtiğimde sesin normal olduğu performansa etki etmediği için sorun olarak görmediklerini dile getirdiler ne yapmalıyım ?
İade et

gene sende erken çıkmış bende 15 günlük yasal iade bittikten sonra oluştu :D kartı hemen iade et

hocam bende hazır sistem olarak aldım vatandan garantiye gönderip göndermemek arasında kaldım, değişim yaparsam yüksek ihtimalle gene cw cıkıcak.

İade edin aksi takdirde satmak istediğiniz zaman coil whinedan dolayı ekran kartını piyasa fiyatının altında satmak zorunda kalırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri