Neler Yeni

Yardım Coil Whine Sesini Kulaklıktan Duyuyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar kafa yedirten cinsten bir sorunla karşı karşıyayım, yaklaşık 2-3 hafta önce ekran kartım coil whine sorununu yapmaya başladı kulak içi kulaklık kullandığım için kolay kolay duymuyordum fakat 1 hafta önce Gamepower kizaru adlı kulaklığı satın aldım, büyük pedleri olduğu için duymayacağımı düşünüyordum ama hiç beklemediğim bir şekilde coil whine sesini doğrudan kulaklıktan vermeye başladı ve cs go da oyun içi mikrofona basıca karşı taraf rahatlıkla duyuyor. Ekran kartını garantiye göndereceğim fakat şuan karantinadayım ve 1 2 hafta gönderemem bu sesi kulaklıktan kesmenin bir yolu varmıdır bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Ayrıca farklı kulaklık takıp deneyince ses kesiliyor ama kulağımdan öbürünü çıkartıp kizaruyu taktığımda oyun sesi kizaruda olmasa bile cızırtıyı aynı şekilde veriyor USB ses kartından kaynaklandığını düşünüyorum.

(Valorant lobide ve cs go genelinde çok fazla duyuluyor)
Sesi kulaklıktan duyuyorsanız bu coil whine değildir kulaklık takılı olduğu halde sesi duyuyorsanız durum ciddidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
Tam anlayamadım. O dediğiniz ses sadece Kizaru'dan geliyorsa kulaklıktan gelen ses Coil Whine değildir muhtemelen.
Aynı sorun bende de var ben kulak içi bir kulaklık kullanıyorum ve yük altında ses çoğalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin

Good One

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Erşan
Benzeyebilir. Ama coil whine sesi sana kulaklıktan gelmez. Eğer aynı bilgisayarda başka kulaklıkta ,kulaklıktan o ses gelmiyorsa sorun kulaklıktadır.
Oyunda fps in arttığı noktalarda seste artıyor anlık olarak yaşanıyor bunlar

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Good One

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Erşan
Dediğiniz şeyler Coil Whine sesi için geçerli. Ama siz ses direkt olarak kulaklıktan geliyor diyorsunuz.
Evet aynen öyle bende düşündüm ki kulaklığın üzerinde harici ses kartı var usb girişli kulaklık belki o yüzden yapıyordur

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin

Good One

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Erşan