Sesi kulaklıktan duyuyorsanız bu coil whine değildir kulaklık takılı olduğu halde sesi duyuyorsanız durum ciddidirArkadaşlar kafa yedirten cinsten bir sorunla karşı karşıyayım, yaklaşık 2-3 hafta önce ekran kartım coil whine sorununu yapmaya başladı kulak içi kulaklık kullandığım için kolay kolay duymuyordum fakat 1 hafta önce Gamepower kizaru adlı kulaklığı satın aldım, büyük pedleri olduğu için duymayacağımı düşünüyordum ama hiç beklemediğim bir şekilde coil whine sesini doğrudan kulaklıktan vermeye başladı ve cs go da oyun içi mikrofona basıca karşı taraf rahatlıkla duyuyor. Ekran kartını garantiye göndereceğim fakat şuan karantinadayım ve 1 2 hafta gönderemem bu sesi kulaklıktan kesmenin bir yolu varmıdır bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
Ayrıca farklı kulaklık takıp deneyince ses kesiliyor ama kulağımdan öbürünü çıkartıp kizaruyu taktığımda oyun sesi kizaruda olmasa bile cızırtıyı aynı şekilde veriyor USB ses kartından kaynaklandığını düşünüyorum.
(Valorant lobide ve cs go genelinde çok fazla duyuluyor)
Aynı sorun bende de var ben kulak içi bir kulaklık kullanıyorum ve yük altında ses çoğalıyor.Tam anlayamadım. O dediğiniz ses sadece Kizaru'dan geliyorsa kulaklıktan gelen ses Coil Whine değildir muhtemelen.
Benzeyebilir. Ama coil whine sesi sana kulaklıktan gelmez. Eğer aynı bilgisayarda başka kulaklıkta ,kulaklıktan o ses gelmiyorsa sorun kulaklıktadır.Kasanın yanına gelip dinliyorum birebir aynı ses
JBL C100SISen hangi kulaklığı kullanıyorsun
Oyunda fps in arttığı noktalarda seste artıyor anlık olarak yaşanıyor bunlarBenzeyebilir. Ama coil whine sesi sana kulaklıktan gelmez. Eğer aynı bilgisayarda başka kulaklıkta ,kulaklıktan o ses gelmiyorsa sorun kulaklıktadır.
Dediğiniz şeyler Coil Whine sesi için geçerli. Ama siz ses direkt olarak kulaklıktan geliyor diyorsunuz.Oyunda fps in arttığı noktalarda seste artıyor anlık olarak yaşanıyor bunlar
Malesef yok servise verYokmudur bir çözümü bunun
Evet aynen öyle bende düşündüm ki kulaklığın üzerinde harici ses kartı var usb girişli kulaklık belki o yüzden yapıyordurDediğiniz şeyler Coil Whine sesi için geçerli. Ama siz ses direkt olarak kulaklıktan geliyor diyorsunuz.
evet bende de böyleOyunda fps in arttığı noktalarda seste artıyor anlık olarak yaşanıyor bunlar